Із згущенкою та горіхами: Рецепт смачнючого морквяного пирога від Ектора Хіменеса-Браво

Беззмінний суддя проєктів МастерШеф розповів, як приготувати сезонний десерт з моркви. Осіння випічка особлива тим, що крім смаку і тепла дарує ще й користь, адже торти і пироги можна готувати з вітамінним гарбузом або не менш корисною морквою, зазначають Патріоти України.

Рецепт морквяного пирога

Інгредієнти:

  • Цукор - 100 г
  • Цукор тростинний - 100 г
  • Олія - 150 г
  • Ванільний екстракт - 2 г
  • Яйце - 5 шт.
  • Борошно - 160 г
  • Розпушувач - 2 г
  • Кориця - 2 гр.
  • Натерта морква - 120 г
  • Крем-сир - 450 г
  • Згущене молоко - 100 г
  • Горіх волоський - 20 г

Приготування:

Змішуємо цукор, тростинний цукор, рослинну олію, ванільний екстракт і всі яйця. Додаємо просіяне борошно разом з розпушувачем і корицею.

Перемішуємо до однорідності та додаємо натерту моркву.

Виливаємо в форму на пергамент і запікаємо 35-40 хвилин.

Для крему змішуємо крем-сир зі згущеним молоком і збиваємо до однорідності.

Покриваємо сирною масою остиглий морквяний бісквіт і відправляємо в холодильник на годину.

Зверху прикрашаємо нарізаними волоськими горіхами. Смачного!

Маленька хитрість для смачних котлет: Що додати у фарш, щоб він був соковитішим

вівторок, 21 березень 2023, 16:09

Зараз стільки рецептів приготування страв, що вигадати нові дуже складно. Але ніхто нам не заважає вдосконалити старі, передають Патріоти України. Чи можливо зробити улюблені котлети ще смачнішими та соковитішими? Досвідчені господарки стверджують, що ...

А ви це знали? Як не можна готувати макарони - найпоширеніші помилки, через які вироби виходять несмачними

неділя, 19 березень 2023, 7:30

Часто макарони злипаються, розварюються і виходять прісними. Все це через неправильну технологію приготування. А саме: температуру води, відварювання з кришкою чи без неї, з промиванням або без нього, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розпо...