Кабачкова ікра, яку, наприклад смачна не лише свіжою, а й у консервованому вигляді, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на три літрові банки):
- 3 кг кабачків без насіння і шкірки;
- 200 мл томатної пасти;
- 200 мл рослинної олії;
- 100 мл оцту;
- 100 г цукру;
- 1 ст. л. солі;
- 1 головка часнику.
Приготування:
- М'якоть кабачків натріть на крупній тертці.
- Всі інгредієнти, крім часнику, помістити у каструлю і додати кабачки. Тушкувати овочі на повільному вогні протягом 2 годин. Помішувати, щоб вони не пригоріли.
- Додайте вичавлений часник до кабачкової ікри і тушкуйте ще 15 хвилин.
- Гарячу ікру розкласти по стерилізованим банкам і закрити кришками. Перевернути банки догори дном і накрити теплим рушником. Залиште при кімнатній температурі до повного охолодження.
Кава не є чарівним засобом для схуднення, але наукові дослідження показують, що вона може стати корисним доповненням до вашого раціону. Експерти виділяють три основні механізми, завдяки яким кава може сприяти контролю ваги, передають Патріоти України. ...
Кістковий бульйон нині став популярним продуктом харчування. Часто його називають "рідким золотом", адже вважається, що такий бульйон є порятунком від застуди, може полегшити біль у суглобах, а також позитивно впливає на шкіру та травлення, передають П...