Кабачкова ікра за 3 години: Простий рецепт, який під силу всім

Кабачкова ікра, яку, наприклад смачна не лише свіжою, а й у консервованому вигляді, передають Патріоти України.

Інгредієнти (на три літрові банки):
  • 3 кг кабачків без насіння і шкірки;
  • 200 мл томатної пасти;
  • 200 мл рослинної олії;
  • 100 мл оцту;
  • 100 г цукру;
  • 1 ст. л. солі;
  • 1 головка часнику.
Приготування:
  • М'якоть кабачків натріть на крупній тертці.
  • Всі інгредієнти, крім часнику, помістити у каструлю і додати кабачки. Тушкувати овочі на повільному вогні протягом 2 годин. Помішувати, щоб вони не пригоріли.
  • Додайте вичавлений часник до кабачкової ікри і тушкуйте ще 15 хвилин.
  • Гарячу ікру розкласти по стерилізованим банкам і закрити кришками. Перевернути банки догори дном і накрити теплим рушником. Залиште при кімнатній температурі до повного охолодження.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...