Кабачки по-корейськи: Рецепт найсмачнішої закуски на кожен день, яку дуже легко готувати

Пряні та хрусткі кабачки по-корейськи можна готувати цілий рік. Для закуски знадобиться невеликий набір овочів, свіжої зелені та спецій, передають Патріоти України.

Кабачки по-корейськи

Інгредієнти:

  • 2 кг молодих кабачків
  • 400 г моркви
  • 1 головка часнику
  • 1 пучок кінзи або іншої зелені
  • 100 мл рафінованої соняшникової олії
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 ч. л. оцту
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. коріандру
  • по щіпці червоного і чорного меленого перцю

Спосіб приготування:

Кабачки разом зі шкіркою розріжте уздовж навпіл і наріжте поперек тонкими пластинками, складіть в глибоку миску. Туди ж додайте дрібно порізаний часник. Якщо любите гостре, то можна додати подрібнений стручок перцю чилі.Зелень дрібно порубати, всипте в ємність до подрібнених овочів. Посипте суміш сіллю, цукром і меленим коріандром, додайте чорний і червоний перець, влийте оцет. Для гарного кольору можна додати трохи меленої куркуми.

Соняшникову олію добре підігрійте на плиті, перелийте поверх спецій в миску з овочами. Перемішайте і залиште настоюватися на 3 години. Зберігайте кабачки по-корейськи в закритій ємності в холодильнику.

Секрет пухкого омлету: Як приготувати ресторанну страву вдома

неділя, 3 серпень 2025, 11:08

Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...

Полуничний мус із 3 інгредієнтів - ідеальний літній десерт за 15 хвилин

неділя, 3 серпень 2025, 7:12

Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...