Пряні та хрусткі кабачки по-корейськи можна готувати цілий рік. Для закуски знадобиться невеликий набір овочів, свіжої зелені та спецій, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки разом зі шкіркою розріжте уздовж навпіл і наріжте поперек тонкими пластинками, складіть в глибоку миску. Туди ж додайте дрібно порізаний часник. Якщо любите гостре, то можна додати подрібнений стручок перцю чилі.Зелень дрібно порубати, всипте в ємність до подрібнених овочів. Посипте суміш сіллю, цукром і меленим коріандром, додайте чорний і червоний перець, влийте оцет. Для гарного кольору можна додати трохи меленої куркуми.
Соняшникову олію добре підігрійте на плиті, перелийте поверх спецій в миску з овочами. Перемішайте і залиште настоюватися на 3 години. Зберігайте кабачки по-корейськи в закритій ємності в холодильнику.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...