Кабачки по-корейськи: Рецепт найсмачнішої закуски на кожен день, яку дуже легко готувати

Пряні та хрусткі кабачки по-корейськи можна готувати цілий рік. Для закуски знадобиться невеликий набір овочів, свіжої зелені та спецій, передають Патріоти України.

Кабачки по-корейськи

Інгредієнти:

  • 2 кг молодих кабачків
  • 400 г моркви
  • 1 головка часнику
  • 1 пучок кінзи або іншої зелені
  • 100 мл рафінованої соняшникової олії
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 ч. л. оцту
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. коріандру
  • по щіпці червоного і чорного меленого перцю

Спосіб приготування:

Кабачки разом зі шкіркою розріжте уздовж навпіл і наріжте поперек тонкими пластинками, складіть в глибоку миску. Туди ж додайте дрібно порізаний часник. Якщо любите гостре, то можна додати подрібнений стручок перцю чилі.Зелень дрібно порубати, всипте в ємність до подрібнених овочів. Посипте суміш сіллю, цукром і меленим коріандром, додайте чорний і червоний перець, влийте оцет. Для гарного кольору можна додати трохи меленої куркуми.

Соняшникову олію добре підігрійте на плиті, перелийте поверх спецій в миску з овочами. Перемішайте і залиште настоюватися на 3 години. Зберігайте кабачки по-корейськи в закритій ємності в холодильнику.

ТОП-4 неочевидні помилки, через які котлети будуть несмачними

неділя, 1 червень 2025, 17:12

Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні...

Є нюанси: Що буде, якщо їсти огірки щодня - позивтивні і негативні наслідки

неділя, 1 червень 2025, 12:30

Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...