
Пряні та хрусткі кабачки по-корейськи можна готувати цілий рік. Для закуски знадобиться невеликий набір овочів, свіжої зелені та спецій, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки разом зі шкіркою розріжте уздовж навпіл і наріжте поперек тонкими пластинками, складіть в глибоку миску. Туди ж додайте дрібно порізаний часник. Якщо любите гостре, то можна додати подрібнений стручок перцю чилі.
Зелень дрібно порубати, всипте в ємність до подрібнених овочів. Посипте суміш сіллю, цукром і меленим коріандром, додайте чорний і червоний перець, влийте оцет. Для гарного кольору можна додати трохи меленої куркуми.
Соняшникову олію добре підігрійте на плиті, перелийте поверх спецій в миску з овочами. Перемішайте і залиште настоюватися на 3 години. Зберігайте кабачки по-корейськи в закритій ємності в холодильнику.
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.