
Пряні та хрусткі кабачки по-корейськи можна готувати цілий рік. Для закуски знадобиться невеликий набір овочів, свіжої зелені та спецій, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки разом зі шкіркою розріжте уздовж навпіл і наріжте поперек тонкими пластинками, складіть в глибоку миску. Туди ж додайте дрібно порізаний часник. Якщо любите гостре, то можна додати подрібнений стручок перцю чилі.
Зелень дрібно порубати, всипте в ємність до подрібнених овочів. Посипте суміш сіллю, цукром і меленим коріандром, додайте чорний і червоний перець, влийте оцет. Для гарного кольору можна додати трохи меленої куркуми.
Соняшникову олію добре підігрійте на плиті, перелийте поверх спецій в миску з овочами. Перемішайте і залиште настоюватися на 3 години. Зберігайте кабачки по-корейськи в закритій ємності в холодильнику.
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...
Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...