Канадська версія, дуже смачна: Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом українського борщу

Суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився в своєму Instagram незвичайним рецептом українського борщу, передають Патріоти України.

«7 років тому я і Стів, мій сусід, приїжджали разом в Україну та їли український борщ. Тоді він йому дуже сподобався, і сьогодні ми в Канаді, і я вирішив приготувати його! Але тільки свій рецепт, там є мої секретні фішки», — сказав Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:
  • Картопля — 150 г
  • Буряк — 180 г
  • Лук білий — 30 г
  • Цибуля зелена — 30 г
  • Болгарський перець — 30 г
  • Морква — 50 г
  • Помідори — 150 г
  • Капуста — 200 г
  • Червона квасоля (готова) — 200 г
  • Томатна паста — 2 ст.л.
  • Ребра яловичі з м'ясом (готові, з бульйону). Бульйон яловичий — 3 л.
  • Яблучний оцет — 1 ст.л.
  • Чорний перець.
  • Часник — 2 зубчики.
  • Мікс спецій: коріандр, кріп, кмин, лавровий лист, паприка, сіль.
  • Свинячий жир для смаження, шкварки.
  • Сметана — для подачі.
  • Петрушка.
Приготування:
  1. Готується яловичий бульйон — в каструлю лягає м'ясо, заливається водою, додається перець, лавровий лист і вариться після кипіння ще хвилин 40−50 на невеликому вогні.
  2. В цей час готувати мікс спецій, змішати їх з часником в ступці, додати сіль, як на відео.
  3. Приготувати заправку: цибуля обсмажується з болгарським перцем на свинячому жирі до м'якості, потім додаються морква, томати та весь мікс спецій плюс чорний перець.
  4. Підливається трохи бульйону, щоб заправка тушкувалась як соус. Додається буряк і знову підливається бульйон.
  5. Далі додаються рубана капуста, томатна паста та картопля, яка порізана кубиками. Знову підливається бульйон.
  6. Готові ребра, заправка, квасоля та бульйон змішуються в каструлі на вогні.
  7. Подається зі сметаною, шкварками та петрушкою.


Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...