Суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився в своєму Instagram незвичайним рецептом українського борщу, передають Патріоти України.
«7 років тому я і Стів, мій сусід, приїжджали разом в Україну та їли український борщ. Тоді він йому дуже сподобався, і сьогодні ми в Канаді, і я вирішив приготувати його! Але тільки свій рецепт, там є мої секретні фішки», — сказав Ектор Хіменес-Браво.
Інгредієнти:Приготування:
- Картопля — 150 г
- Буряк — 180 г
- Лук білий — 30 г
- Цибуля зелена — 30 г
- Болгарський перець — 30 г
- Морква — 50 г
- Помідори — 150 г
- Капуста — 200 г
- Червона квасоля (готова) — 200 г
- Томатна паста — 2 ст.л.
- Ребра яловичі з м'ясом (готові, з бульйону). Бульйон яловичий — 3 л.
- Яблучний оцет — 1 ст.л.
- Чорний перець.
- Часник — 2 зубчики.
- Мікс спецій: коріандр, кріп, кмин, лавровий лист, паприка, сіль.
- Свинячий жир для смаження, шкварки.
- Сметана — для подачі.
- Петрушка.
- Готується яловичий бульйон — в каструлю лягає м'ясо, заливається водою, додається перець, лавровий лист і вариться після кипіння ще хвилин 40−50 на невеликому вогні.
- В цей час готувати мікс спецій, змішати їх з часником в ступці, додати сіль, як на відео.
- Приготувати заправку: цибуля обсмажується з болгарським перцем на свинячому жирі до м'якості, потім додаються морква, томати та весь мікс спецій плюс чорний перець.
- Підливається трохи бульйону, щоб заправка тушкувалась як соус. Додається буряк і знову підливається бульйон.
- Далі додаються рубана капуста, томатна паста та картопля, яка порізана кубиками. Знову підливається бульйон.
- Готові ребра, заправка, квасоля та бульйон змішуються в каструлі на вогні.
- Подається зі сметаною, шкварками та петрушкою.
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...