Капуста з м’ясом по-селянськи - це смачна самостійна страва, яка ще й з картопляним пюре чудово поєднується, зазначають Патріоти України.
Сьогодні ми приготуємо просту страву, яка сподобається багатьом – тушковану капусту з м’ясом по-селянськи в духовці. Додамо в рецепт також гриби, можна використовувати печериці або гливи. Будь-які лісові гриби.
Перед тим як відправимо все в духовку, інгредієнти добре обсмажимо, так вийде набагато смачніше і апетитніше. Подавати до столу готову капусту можна з картоплею пюре, макаронами, рисом.
Інгредієнти
Після необхідно включити і прогріти духовку, встановити температуру 180 градусів. Капусту нашаткувати тонкими смужками.
Печериці сполоснути і просушити, нарізати великими шматочками. Свинину прополоскати і просушити, нарізати великими шматочками.
Сковороду розігріти, влити рослинну олію, перекласти капусту, м’ясо і гриби. Смажити на високому вогні 3-4 хвилини.
Перекласти всі інгредієнти у термостійку форму, додати лавровий лист, гарячу воду, сіль, перець і спеції за смаком. Прикрити форму фольгою і відправити в духовку. Готувати капусту з м’ясом по-селянськи в духовці 45-50 хвилин.
Через деякий час зняти пробу, відрегулювати смак і подавати до столу.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...