
Всі знайомі з проблемою: почистили картоплю заздалегідь, а вона швидко темніє і втрачає апетитний вигляд. Але є перевірений спосіб, як цього уникнути — і він дуже простий, передають Патріоти України.
Після чищення покладіть картоплю у холодну воду з кількома краплями звичайного оцту або лимонного соку. Так овочі збережуть світлий колір і не потемніють навіть через кілька годин.
Оцтова або лимонна кислота уповільнює процес окислення, завдяки чому картопля залишається свіжою і апетитною. Це особливо зручно, якщо готуєте страви наперед або плануєте фрі.
Цей маленький трюк допоможе тобі завжди мати гарну картоплю для улюблених страв!
Хочеш більше порад для зберігання овочів — звертайся!
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...