Картопля смачніше м’яса: Настільки смачно, що на столі нічого не залишається

Смачна і оригінальна вечеря, святкова страва з капусти і картоплі, посипана сиром, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 1 кг;
  • капуста пекінська, 350 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сир, 75 г;
  • яйце, 1 шт;
  • томатна паста, 50 г;
  • вода, 200 мл;
  • сіль, перець, спеції, зелень, часник.

Процес приготування

Чистимо картоплю і ріжемо великими шматками. Відварюємо в підсоленій воді.

Цибулю ріжемо великими шматками і обсмажити на олії. Цибулю трохи присолюємо.

Пекінську капусту ріжемо невеликими шматочками і додаємо в цибулю, перемішуємо.

Томатну пасту розводимо водою, змішуємо з орегано і іншими спеціями, виливаємо в капусту, перемішуємо.

Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 10 хвилин.

Картоплю перетворюємо в пюре. Зелень дрібно січемо і змішуємо з картоплею.

Капусту охолоджуємо.

Сир тремо на грубій терці і змішуємо з капустою, трохи додаємо в картоплю.

У пюре ще додаємо яйце і перемішуємо.

Формуємо з пюре човники і в середину викладаємо капусту.

Деко застеляємо пергаментом. Викладаємо картопляні човники.

Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин до рум’яності.

Подаю такі човники з різними соусами, можна зі сметанним або вершковим з часником і зеленню.

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...