Картопля смачніше м’яса: Настільки смачно, що на столі нічого не залишається

Смачна і оригінальна вечеря, святкова страва з капусти і картоплі, посипана сиром, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 1 кг;
  • капуста пекінська, 350 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сир, 75 г;
  • яйце, 1 шт;
  • томатна паста, 50 г;
  • вода, 200 мл;
  • сіль, перець, спеції, зелень, часник.

Процес приготування

Чистимо картоплю і ріжемо великими шматками. Відварюємо в підсоленій воді.

Цибулю ріжемо великими шматками і обсмажити на олії. Цибулю трохи присолюємо.

Пекінську капусту ріжемо невеликими шматочками і додаємо в цибулю, перемішуємо.

Томатну пасту розводимо водою, змішуємо з орегано і іншими спеціями, виливаємо в капусту, перемішуємо.

Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 10 хвилин.

Картоплю перетворюємо в пюре. Зелень дрібно січемо і змішуємо з картоплею.

Капусту охолоджуємо.

Сир тремо на грубій терці і змішуємо з капустою, трохи додаємо в картоплю.

У пюре ще додаємо яйце і перемішуємо.

Формуємо з пюре човники і в середину викладаємо капусту.

Деко застеляємо пергаментом. Викладаємо картопляні човники.

Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин до рум’яності.

Подаю такі човники з різними соусами, можна зі сметанним або вершковим з часником і зеленню.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...