Якщо вам потрібно приготувати максимально просту страву, інгредієнти для якого точно є на вашій кухні, то рецепт картоплі з часником «Горішки» точно для вас, передають Патріоти України.
Страва виходить незвичайною і привабливою, її легко можна подати в колі рідних і друзів. Завдяки поєднанню часнику і розмарину, картопляні горішки набувають приємний пікантний смак, а легка хрустка скоринка робить страву схожою на справжні горішки.
Інгредієнти
Ретельно помийте картоплю з шкіркою. Зробіть уздовж кожного овоча подряпини виделкою.
Розігрійте оливкову олію на сковороді. Роздавіть неочищені зубчики часнику і додайте на розігріту сковороду разом з розмарином.
Розподіліть картоплю по сковороді, посоліть, накрийте кришкою і готуйте, періодично струшуючи, на середньому вогні до тих пір, поки вона не стане рум’яною з усіх боків.
Перевіряйте готовність картоплі за допомогою зубочистки. Для приготування картоплі з часником добре підійде молода картопля з тонкою шкіркою. Саме завдяки подряпинам овочі ще більше просочуються ароматом і смаком часнику і розмарину. І ще один рецепт як бонус.
Картопля – продукт, з яким можна робити що завгодно: відварювати, перетворювати в пюре, готувати з нього салати, запікати, смажити. Та й кому не подобається цей овоч? Єдина проблема: щоб приготувати дійсно ефектну страву з картоплі, доведеться витратити досить багато часу. Сьогодні ми підготували для вас найпростіший спосіб приготувати картоплю до святкового столу. Витративши мінімум сил і ще менше інгредієнтів, ви отримаєте дуже ароматну і смачну страву. Не вірите? Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти
Розігрійте духовку до 175 градусів. Картоплю промийте, так як ви будете запікати її з шкіркою.
У глибокій мисці або каструлі змішайте картоплю з оливковою олією і розтопленим вершковим маслом, додайте подрібнену петрушку.
Наріжте картоплю у вигляді гармошки, після чого викладіть на застелене пергаментом деко.
Часник, лимон і чебрець вкладіть в розрізи на картоплі. Посипте страву сіллю і чорним перцем.
Відправте деко в духовку на 1 годину.
Подавайте таку ароматну картоплю до будь-яких м’ясних страв як гарнір. Це дуже смачно! Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте розповісти про нього своїм друзям.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...