На вечерю приготуємо в духовці картоплю з курячими крильцями. Просто і смачно! Ця страва підходить як для щоденного меню, так і на свята, передають Патріоти України.
Для курки:
Для картоплі:
Курячі крильця розрізати на три частини і гарненько помити. Викласти їх в миску, посолити. Додати паприку, чорний перець, хмелі-сунелі або приправи для курки.
Докласти також сметану і добре перемішати, так, щоб крильця повністю вкрилися сметаною і спеціями.
Картоплю почистити, помити і розрізати на середні шматки. Помістити в іншу миску, посолити і додати паприку, куркуму і чорний перець.
Додати соняшникову олію і все перемішати.
Крильця і картопельку накрити харчовою плівкою і відкласти на півгодини, щоб вони просочилися спеціями.
Деко збризнути олією. В деко укласти картоплю разом з соком, що виділився в один шар.
Крильця розмістити поверх картоплі. Духовку потрібно заздалегідь розігріти.
Закласти в неї деко і запікати страву при ста дев’яноста градусах.
Приблизно через півгодини, як тільки крильця зарумянятся, їх потрібно перевернути. Після цього страву протримати в духовці ще десь півгодини до готовності картоплі.
Готову страву вийняти з духовки, викласти в велику тарілку і подати в гарячому вигляді разом з яким-небудь овочевим салатом.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...