Картопляні биточки з зеленою цибулею і сиром - супер рецепт!

Безпрограшний варіант, зазначають Патріоти України.

Складові:

  • картопля – 1 кг
  • яйця – 2 шт
  • сир – 30 г
  • борошно – 0,5 склянки
  • зелена цибуля – невеликий пучок
  • сіль за смаком
  • олія – для смаження

приготування:

Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності, зливаємо воду і злегка охолоджуємо, розминаємо в однорідне пюре і повністю охолоджуємо.

Натираємо сир на дрібній тертці, нарізаємо дрібно зелену цибулю.

У пюре додаємо яйця і борошно, перемішуємо до однорідної маси.

Потім додаємо в пюре нарізану цибулю і тертий сир, перемішуємо.

Формуємо вологими руками невеликі биточки, обвалюємо у борошні або в панірувальних сухарях, обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору без кришки.

Подаємо з овочами і соусами.

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...

Поради для приготування салатів восени

понеділок, 1 грудень 2025, 13:28

Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...