Складові:
приготування:
Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності, зливаємо воду і злегка охолоджуємо, розминаємо в однорідне пюре і повністю охолоджуємо.
Натираємо сир на дрібній тертці, нарізаємо дрібно зелену цибулю.
У пюре додаємо яйця і борошно, перемішуємо до однорідної маси.
Потім додаємо в пюре нарізану цибулю і тертий сир, перемішуємо.
Формуємо вологими руками невеликі биточки, обвалюємо у борошні або в панірувальних сухарях, обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору без кришки.
Подаємо з овочами і соусами.
Хвороби печінки - дедалі частіша проблема сучасної людини. Але є простий, дешевий і повністю натуральний спосіб підтримати роботу цього важливого органа, передають Патріоти України. Йдеться про куркуму — спецію, яку в Азії здавна вважають «золотим ліка...
Кава для багатьох стала ритуалом початку дня. Багато хто зізнається: прокинутися без ранкової чашки ароматного напою майже неможливо. Але лікарі й дієтологи наголошують - пити каву натщесерце не варто. Така звичка може призвести до проблем зі шлунком, ...