Складові:
приготування:
Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності, зливаємо воду і злегка охолоджуємо, розминаємо в однорідне пюре і повністю охолоджуємо.
Натираємо сир на дрібній тертці, нарізаємо дрібно зелену цибулю.
У пюре додаємо яйця і борошно, перемішуємо до однорідної маси.
Потім додаємо в пюре нарізану цибулю і тертий сир, перемішуємо.
Формуємо вологими руками невеликі биточки, обвалюємо у борошні або в панірувальних сухарях, обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору без кришки.
Подаємо з овочами і соусами.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...