Картопляні биточки з зеленою цибулею і сиром - супер рецепт!

Безпрограшний варіант, зазначають Патріоти України.

Складові:

  • картопля – 1 кг
  • яйця – 2 шт
  • сир – 30 г
  • борошно – 0,5 склянки
  • зелена цибуля – невеликий пучок
  • сіль за смаком
  • олія – для смаження

приготування:

Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності, зливаємо воду і злегка охолоджуємо, розминаємо в однорідне пюре і повністю охолоджуємо.

Натираємо сир на дрібній тертці, нарізаємо дрібно зелену цибулю.

У пюре додаємо яйця і борошно, перемішуємо до однорідної маси.

Потім додаємо в пюре нарізану цибулю і тертий сир, перемішуємо.

Формуємо вологими руками невеликі биточки, обвалюємо у борошні або в панірувальних сухарях, обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору без кришки.

Подаємо з овочами і соусами.

ТОП-10 продуктів, які потрібно їсти для здорового серця - поради кардіологів

п’ятниця, 7 листопад 2025, 13:10

Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...

Що таке паста Амосова і чому її називають “вітамінною бомбою” для серця

п’ятниця, 7 листопад 2025, 12:45

Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...