Головний компонент — це, звичайно, картопля, однак приготовлена за цим рецептом, вона взагалі нежирна й дуже ніжна. Розплавлений сир робить пиріг ще більш схожим на піцу.
Очистьте картоплю, промийте й просушіть. Потім натріть на тертці, де ви зазвичай трете буряк, додати рубану зелень. Також очистити ріпчасту цибулю й натерти на тертці. Додати до овочів борошно, сіль, перець, яйце, білок. Замісити картопляне тісто й смажити на 2 ст. ложках рослинної олії. Спершу готувати з однієї сторони протягом 15 хвилин під кришкою. Потім перевернути на іншу сторону й знову смажити 15 хвилин під кришкою. Натерти твердий сир, посипати зверху, вимкнути вогонь та ще накрити кришкою на 10 хвилин. Пиріг смакує гарячим зі сметаною.
З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...
Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як пер...