Головний компонент — це, звичайно, картопля, однак приготовлена за цим рецептом, вона взагалі нежирна й дуже ніжна. Розплавлений сир робить пиріг ще більш схожим на піцу.
Очистьте картоплю, промийте й просушіть. Потім натріть на тертці, де ви зазвичай трете буряк, додати рубану зелень. Також очистити ріпчасту цибулю й натерти на тертці. Додати до овочів борошно, сіль, перець, яйце, білок. Замісити картопляне тісто й смажити на 2 ст. ложках рослинної олії. Спершу готувати з однієї сторони протягом 15 хвилин під кришкою. Потім перевернути на іншу сторону й знову смажити 15 хвилин під кришкою. Натерти твердий сир, посипати зверху, вимкнути вогонь та ще накрити кришкою на 10 хвилин. Пиріг смакує гарячим зі сметаною.
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...