Кавоманам на замітку! Як готувати каву в турці, щоб не зіпсувати її неправильною водою

Кава є одним з найароматніших та найпопулярніших напоїв в світі. Якщо ви не починаєте день з неї, тоді важко уявити, як у вас вистачає сил прокидатися та проявляти наснагу на весь робочий день, передають Патріоти України.

Вода для кави

Не думайте, що можна набрати воду з-під крану та не зіпсувати каву. Суміші для дезінфекції, які входять до складу тої рідини, нейтралізують смак кави. Саме тому потрібно мати фільтр або озонатор.

Найдоступніший варіант — використовувати кип’ячену або відстояну воду. Також добре підходить бутельована та джерельна вода.

Звичайно, в домашніх умовах рідко хто вимірює кислотність. Якщо у вас з’явиться така можливість, ось показники, при яких кава буде зберігати свої смакові властивості: рН 6,5 до 7,5.

До речі, наповнювати турку водою також потрібно до певного місця. А саме до місця звуження. Так менший ризик, що кава встигне збігти до моменту, як ви це помітити.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Намазка для бутербродів з неочікуваним поєднанням смаків

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:13

Паста, паштет, намазка — кожен називає цей варіант закуски на власний розсуд. Пропонуємо вам цікавий рецепт, який зробить бутерброди незрівнянно смачними та оригінальними, передають Патріоти України. Якщо ви раніше ніколи не поєднували кисломолочний си...

Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:12

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України. Печінку потрі...