Проста і смачна страва до вечері. Хек виходить соковитий з великою кількістю овочів. Страва просто ідеально підійде для щоденного меню і відмінно поєднується практично з будь-яким гарніром, зазначають Патріоти України.
Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою. Очищену моркву нарізаємо пластинками, а потім у вигляді невеликих брусків.
У каструлю наливаємо олію, нагріваємо і кладемо цибулю з морквою. Смажимо на повільному вогні періодично помішуючи 10 хвилин. Додаємо томатну пасту і вливаємо воду. Все солимо і перчимо до смаку.
Помідор нарізаємо шматочками, подрібнюємо зелень. Додаємо підготовлені продукти до тушкованих овочів, перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин. Потім вливаємо соєвий соус і тушкуємо 10 хвилин на повільному вогні.
Рибку просушуємо паперовою серветкою, солимо і перчимо до смаку. Злегка змащуємо її олією. Обсмажуємо рибку на грилі або сковорідці. Рибку кладемо на тарілку і поливаємо приготованим соусом. А потім подаємо до столу.
Кава – напій, спробувавши який одразу стаєш його поціновувачем. Її аромат, який бадьорить та смак, що закохує з першого ковтку. Є багато сортів кави – на будь-який смак. Й, звикнувши до того, який сподобавсь найбільше, іноді хочеться скуштувати новий с...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно, передають Патріоти України. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...