Хочете покращити смакові якості хурми? Просто покладіть її поруч із цими фруктами

Багато хто любить хурму, яка не має терпокого смаку, але часто в Україну плоди завозять саме таких сортів, передають Патріоти України.

Плоди нетерпкого сорту мають круглу форму або виглядають як чотиригранник. Така хурма жорстка, тому що ці сорти не можуть стати досить м’якими.

Як можна позбутися в’яжучих властивостей хурми

В’яжучі властивості з’являються завдяки танінам – це хімічна сполука.

Але якщо ягода повністю дозріває, вона втрачає цю здатність. Але в цьому випадку перевозити хурму дуже складно, тому що вона стає дуже м’якою.

Тому, якщо ви хочете, щоб хурма стала смачнішою, її можна покласти в пакет і дати полежати кілька днів.

Також можна покласти її поруч із яблуками та бананами – вони виділяють етилен, який прискорює швидкість дозрівання хурми.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! З цією начинкою куряче філе буде неймовірно соковитим

неділя, 27 жовтень 2024, 22:10

Куряче філе можна розрізати та посмажити відбивні, а ще є варіант приготувати фаршировану грудку з вершковою начинкою. Як її зробити, читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Все максимально просто. В...

Не робіть помилок! Названо сорти капусти, які не підходять для квашення і маринування

неділя, 27 жовтень 2024, 19:04

Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...