Багато хто любить хурму, яка не має терпокого смаку, але часто в Україну плоди завозять саме таких сортів, передають Патріоти України.
Плоди нетерпкого сорту мають круглу форму або виглядають як чотиригранник. Така хурма жорстка, тому що ці сорти не можуть стати досить м’якими.
В’яжучі властивості з’являються завдяки танінам – це хімічна сполука.
Але якщо ягода повністю дозріває, вона втрачає цю здатність. Але в цьому випадку перевозити хурму дуже складно, тому що вона стає дуже м’якою.
Тому, якщо ви хочете, щоб хурма стала смачнішою, її можна покласти в пакет і дати полежати кілька днів.
Також можна покласти її поруч із яблуками та бананами – вони виділяють етилен, який прискорює швидкість дозрівання хурми.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...