"Хочеться висловити респект Лялі": З'явилися цікаві подробиці про розлучення Вакарчука

Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, після 20 років спільного життя. Український поет і продюсер Євген Рибчинський натякнув, що артист зав'язав стосунки з Лялею через розвиток своєї музичної кар'єри. Про це Рибчинський написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє "Главком", передають Патріоти України.

Він розповів, що знає Святослава і Лялю з середини 90-х. Вакарчук в той час як раз починав свою кар'єру разом з гуртом "Океан Ельзи", і він намагався зачепитися за будь-яку можливість, щоб потрапити в телевізор. Ляля ж була дружиною його друга стиліста Володимира Тарасюка.

"Статус Слави тоді був досить невизначений, сотні таких хлопчаків намагалися взяти штурмом "Мелораму" і "Територію А". Комусь пощастило, а комусь менше, селяві. А статус Фонарьової навпаки: дружина власника салонів VT, модного, перспективного і впливового стиліста", - написав Рибчинський.

Він також згадав, що новина про те, що Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука багатьох здивувала. "Тоді це був дивний вибір. А для Слави - це була чи не перша в житті перемога, за якою потім пішли і відомість, і популярність, і багатство, і впливовість і все інше", - додав він.

Рибчинський зазначив, що все колись закінчується, включаючи молодість, красу і популярність. "Хочеться висловити респект Лялі, яка доклала всіх зусиль, щоб зробити зі Слави зірку, віддала кращі роки життя, залишаючись вічно в тіні його" зірковості ", і за 20 з гаком років не вийшла заміж і не спекулювала прізвищем чоловіка як багато інших. Упевнений, вона і зараз залишається в тіні. Оскільки у Лялі є гідність. А у Вакарчука - все інше", - додав він. Цікаво, що після публікації Рибчинський все ж видалив свій пост. Вокарчук і Фонарьова разом виховують доньку Діану, яка є для музиканта падчеркою.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...