Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, після 20 років спільного життя. Український поет і продюсер Євген Рибчинський натякнув, що артист зав'язав стосунки з Лялею через розвиток своєї музичної кар'єри. Про це Рибчинський написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє "Главком", передають Патріоти України.
Він розповів, що знає Святослава і Лялю з середини 90-х. Вакарчук в той час як раз починав свою кар'єру разом з гуртом "Океан Ельзи", і він намагався зачепитися за будь-яку можливість, щоб потрапити в телевізор. Ляля ж була дружиною його друга стиліста Володимира Тарасюка.
"Статус Слави тоді був досить невизначений, сотні таких хлопчаків намагалися взяти штурмом "Мелораму" і "Територію А". Комусь пощастило, а комусь менше, селяві. А статус Фонарьової навпаки: дружина власника салонів VT, модного, перспективного і впливового стиліста", - написав Рибчинський.
Він також згадав, що новина про те, що Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука багатьох здивувала. "Тоді це був дивний вибір. А для Слави - це була чи не перша в житті перемога, за якою потім пішли і відомість, і популярність, і багатство, і впливовість і все інше", - додав він.
Рибчинський зазначив, що все колись закінчується, включаючи молодість, красу і популярність. "Хочеться висловити респект Лялі, яка доклала всіх зусиль, щоб зробити зі Слави зірку, віддала кращі роки життя, залишаючись вічно в тіні його" зірковості ", і за 20 з гаком років не вийшла заміж і не спекулювала прізвищем чоловіка як багато інших. Упевнений, вона і зараз залишається в тіні. Оскільки у Лялі є гідність. А у Вакарчука - все інше", - додав він. Цікаво, що після публікації Рибчинський все ж видалив свій пост. Вокарчук і Фонарьова разом виховують доньку Діану, яка є для музиканта падчеркою.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...