Цукерки - це безпрограшний варіант подарунка, особливо, якщо вони приготовлені самостійно. До того ж, готувати цукерки набагато простіше, ніж печиво чи торти, тому підготуйте потрібні інгредієнти та створіть смачний подарунок для своєї другої половинки чи себе коханих, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Нагрійте вершки в сотейнику, доки не піде пара. Дрібно покришіть шоколад, покладіть його в глибоку миску та залийте гарячими вершками. Перемішуйте, поки шоколад не розтане і не змішається з вершками.
Охолодіть до повного застигання, від 1 до 2 годин. Коли "тісто" буде холодним, беріть порції приблизно в 1 ст.л. і скачайте в кулі чи серця. Щоб трюфель не лип до рук, можете використати рукавички.
Якщо трюфелі стали занадто м'якими, помістіть їх у холодильник або морозильну камеру на кілька хвилин. Обваляйте їх у какао-порошку, цукровій пудрі або суміші цукру та меленої кориці. Зберігайте в холодильнику.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте та висушіть полуницю, зріжте з неї хвостики та виріжте зверху заглиблення для начинки.
Розтопіть на паровій бані шоколад, помішуючи, щоб він не пригорів. Використовуючи шпажки, вмочіть полуницю в шоколаді і дайте йому застигнути на ягодах.
Збийте міксером цукрову пудру та крем-сир, додайте до них збиті вершки.
Помістіть крем у кондитерський мішок та заповніть ягоди начинкою. Щоб крем не лип, покрийте його зверху крихтами печива чи подрібненими горіхами.
Інгредієнти:
Приготування:
Додайте всі інгредієнти в кухонний комбайн і змішуйте, доки суміш не стане однорідною, а з тіста можна буде сформувати батончики чи невеликі кульки (якщо суміш недостатньо тверда – додайте горіхи, якщо недостатньо м'яка – арахісову пасту).
Дістаньте "тісто" і скачайте в невеликі кульки, батончики або серця. Подавайте на шпажці з полуницею, зефіром або безе. Смачного!
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...
Рис – універсальний гарнір, який можна поєднувати з різними продуктами та спеціями. Крім того, ця крупа забезпечує приплив енергії на цілий день, передають Патріоти України. Вариться рисова каша легко. Однак деякі недосвідчені кулінари припускаються по...