Цукерки - це безпрограшний варіант подарунка, особливо, якщо вони приготовлені самостійно. До того ж, готувати цукерки набагато простіше, ніж печиво чи торти, тому підготуйте потрібні інгредієнти та створіть смачний подарунок для своєї другої половинки чи себе коханих, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Нагрійте вершки в сотейнику, доки не піде пара. Дрібно покришіть шоколад, покладіть його в глибоку миску та залийте гарячими вершками. Перемішуйте, поки шоколад не розтане і не змішається з вершками.
Охолодіть до повного застигання, від 1 до 2 годин. Коли "тісто" буде холодним, беріть порції приблизно в 1 ст.л. і скачайте в кулі чи серця. Щоб трюфель не лип до рук, можете використати рукавички.
Якщо трюфелі стали занадто м'якими, помістіть їх у холодильник або морозильну камеру на кілька хвилин. Обваляйте їх у какао-порошку, цукровій пудрі або суміші цукру та меленої кориці. Зберігайте в холодильнику.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте та висушіть полуницю, зріжте з неї хвостики та виріжте зверху заглиблення для начинки.
Розтопіть на паровій бані шоколад, помішуючи, щоб він не пригорів. Використовуючи шпажки, вмочіть полуницю в шоколаді і дайте йому застигнути на ягодах.
Збийте міксером цукрову пудру та крем-сир, додайте до них збиті вершки.
Помістіть крем у кондитерський мішок та заповніть ягоди начинкою. Щоб крем не лип, покрийте його зверху крихтами печива чи подрібненими горіхами.
Інгредієнти:
Приготування:
Додайте всі інгредієнти в кухонний комбайн і змішуйте, доки суміш не стане однорідною, а з тіста можна буде сформувати батончики чи невеликі кульки (якщо суміш недостатньо тверда – додайте горіхи, якщо недостатньо м'яка – арахісову пасту).
Дістаньте "тісто" і скачайте в невеликі кульки, батончики або серця. Подавайте на шпажці з полуницею, зефіром або безе. Смачного!
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...