Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України.
Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком, як перетворити звичайну печену картоплю на ідеальну — з хрусткою скоринкою, пухким серединним та глибоким смаком.
"Секрет у тому, щоб щедро обваляти картоплину в крупній морській або кошерній солі перед випіканням", — радить Сільвія.
Чому це працює:
Фінальний штрих — розімніть м’якоть виделкою, додайте вершкове масло, сир, зелень або інші улюблені топінги.
Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...