Зазвичай цибуля — це продукт, який в кулінарії використовують як додатковий інгредієнт, як приправу. Та можна приготувати страву, в основі якої вона буде грати першу скрипку. Кільця з цибулі по-французьки — закуска, яка перевершує всі очікування від гіркого овочу. Повірте, ваші рідні запитуватимуть, коли ви знову побалуєте їх цими чарівними кільцями, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Цибуля — 4 штуки
Приготування:
Готові кільця викласти на деко або велике блюдо. І лише після смаження їх варто посолити. Можна взяти не звичайну кухонну сіль, а з приправами.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...