Хрустка смакота, вийде не гірше, ніж у кафе: Кільця з цибулі по-французьки із секретом

Зазвичай цибуля — це продукт, який в кулінарії використовують як додатковий інгредієнт, як приправу. Та можна приготувати страву, в основі якої вона буде грати першу скрипку. Кільця з цибулі по-французьки — закуска, яка перевершує всі очікування від гіркого овочу. Повірте, ваші рідні запитуватимуть, коли ви знову побалуєте їх цими чарівними кільцями, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

Цибуля — 4 штуки

Молоко — 1 склянка
Пшеничне борошно — 1 склянка
Сіль — 0,25 ч. л
Рослинна олія

Приготування:

  • Очищену цибулю нарізати тонкими кільцями. Залити цю гіркоту, яка змушує плакати, молоком. Аби вона трохи всолодала, вистачить 15 хвилин.
  • Тим часом підготуйте казан з товстим дном та високими бортиками для смаження. Налийте туди олію, розігрійте до 190 С. Аби перевірити температуру олії, використовуйте спеціальний кухонний градусник. Якщо ж такого приладу немає, то треба кинути в неї невелику грудочку хліба. Коли олія буде достатньо гарячою, то хліб буквально за лічені секунди стане золотавим.
  • Цибулю витягти з молока, добре віджати руками. Але так, щоб кільця не поламалися. По кілька штук вмочити в борошно і відправляти в казан по кілька штук десь на одну хвилину. Тут треба пильнувати, щоб цибулька не пересмажилася і не стала, як вугілля.

Готові кільця викласти на деко або велике блюдо. І лише після смаження їх варто посолити. Можна взяти не звичайну кухонну сіль, а з приправами.

Що буде, якщо пити молоко щодня - користь і небезпека популярного напою

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 5:45

Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...