Хрустка смакота, вийде не гірше, ніж у кафе: Кільця з цибулі по-французьки із секретом

Зазвичай цибуля — це продукт, який в кулінарії використовують як додатковий інгредієнт, як приправу. Та можна приготувати страву, в основі якої вона буде грати першу скрипку. Кільця з цибулі по-французьки — закуска, яка перевершує всі очікування від гіркого овочу. Повірте, ваші рідні запитуватимуть, коли ви знову побалуєте їх цими чарівними кільцями, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

Цибуля — 4 штуки

Молоко — 1 склянка
Пшеничне борошно — 1 склянка
Сіль — 0,25 ч. л
Рослинна олія

Приготування:

  • Очищену цибулю нарізати тонкими кільцями. Залити цю гіркоту, яка змушує плакати, молоком. Аби вона трохи всолодала, вистачить 15 хвилин.
  • Тим часом підготуйте казан з товстим дном та високими бортиками для смаження. Налийте туди олію, розігрійте до 190 С. Аби перевірити температуру олії, використовуйте спеціальний кухонний градусник. Якщо ж такого приладу немає, то треба кинути в неї невелику грудочку хліба. Коли олія буде достатньо гарячою, то хліб буквально за лічені секунди стане золотавим.
  • Цибулю витягти з молока, добре віджати руками. Але так, щоб кільця не поламалися. По кілька штук вмочити в борошно і відправляти в казан по кілька штук десь на одну хвилину. Тут треба пильнувати, щоб цибулька не пересмажилася і не стала, як вугілля.

Готові кільця викласти на деко або велике блюдо. І лише після смаження їх варто посолити. Можна взяти не звичайну кухонну сіль, а з приправами.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...