Хрустка смакота, вийде не гірше, ніж у кафе: Кільця з цибулі по-французьки із секретом

Зазвичай цибуля — це продукт, який в кулінарії використовують як додатковий інгредієнт, як приправу. Та можна приготувати страву, в основі якої вона буде грати першу скрипку. Кільця з цибулі по-французьки — закуска, яка перевершує всі очікування від гіркого овочу. Повірте, ваші рідні запитуватимуть, коли ви знову побалуєте їх цими чарівними кільцями, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

Цибуля — 4 штуки

Молоко — 1 склянка
Пшеничне борошно — 1 склянка
Сіль — 0,25 ч. л
Рослинна олія

Приготування:

  • Очищену цибулю нарізати тонкими кільцями. Залити цю гіркоту, яка змушує плакати, молоком. Аби вона трохи всолодала, вистачить 15 хвилин.
  • Тим часом підготуйте казан з товстим дном та високими бортиками для смаження. Налийте туди олію, розігрійте до 190 С. Аби перевірити температуру олії, використовуйте спеціальний кухонний градусник. Якщо ж такого приладу немає, то треба кинути в неї невелику грудочку хліба. Коли олія буде достатньо гарячою, то хліб буквально за лічені секунди стане золотавим.
  • Цибулю витягти з молока, добре віджати руками. Але так, щоб кільця не поламалися. По кілька штук вмочити в борошно і відправляти в казан по кілька штук десь на одну хвилину. Тут треба пильнувати, щоб цибулька не пересмажилася і не стала, як вугілля.

Готові кільця викласти на деко або велике блюдо. І лише після смаження їх варто посолити. Можна взяти не звичайну кухонну сіль, а з приправами.

Як пити апельсиновий сік і не набирати вагу - рекомендації експертів

неділя, 17 серпень 2025, 10:15

Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...

П’єте каву, щоб схуднути? Виявилося, все залежить від ваших генів

субота, 16 серпень 2025, 18:15

Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...