Зазвичай цибуля — це продукт, який в кулінарії використовують як додатковий інгредієнт, як приправу. Та можна приготувати страву, в основі якої вона буде грати першу скрипку. Кільця з цибулі по-французьки — закуска, яка перевершує всі очікування від гіркого овочу. Повірте, ваші рідні запитуватимуть, коли ви знову побалуєте їх цими чарівними кільцями, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Цибуля — 4 штуки
Приготування:
Готові кільця викласти на деко або велике блюдо. І лише після смаження їх варто посолити. Можна взяти не звичайну кухонну сіль, а з приправами.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...