Картоплю можна відварити, стушкувати, підсмажити, запекти. Вона смакує і в салатах, і в перших стравах. Картопляні котлети стануть чудовою альтернативою м'ясним і внесуть різноманітність у домашнє меню, зазначають Патріоти України.
Очищену картоплю відварити в підсоленій воді до готовності, відцідити, додати вершкове масло і потовкти в пюре.
У пюре, що охололо, вбити яйце, всипати борошно і ретельно вимішати.
З приготовленої картопляної маси сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і смажити на олії до утворення рум'яної скоринки.
Подавайте картопляні котлети гарячими з овочевими салатами чи соліннями.
Хорошим доповненням до таких котлет буде грибний соус або сметана з роздавленим зубком часнику і дрібнорубаною зеленню.
Щоб внести нові смакові відтінки, додайте в картопляну масу обсмажену цибулю або подрібнену зелень і приправте меленим перцем, паприкою, карі, горіхом мускатним або сумішшю сушених середземноморських трав. Для цієї мети хороші також ароматизовані солі типу сванської, але в такому разі, відварюючи картоплю, не соліть її.
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...
Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....