Смажена картопля є основною стравою в репертуарі кожного британського шеф-кухаря, і кулінар Гордон Рамзі знає дещо про те, як домогтися ідеального поєднання хрускоту і пишності, пише Express.
Багато рецептів для отримання більш хрусткої скоринки вимагають додавання борошна, харчової соди або солі. Але Гордон використовує щось трохи інше.
Його ідеальна смажена картопля готується з манною крупою.
"Інгредієнт являє собою борошно грубого помелу, що складається в основному з поживних зародків зерна пшениці, натурального побічного продукту білого борошна, просіяного при помелі", - йдеться в публікації.
Звичайно, хороша техніка також важлива, і шеф-кухар стверджує, що це зводиться до трьох етапів:
"Струсити, обмазати манною крупою і сильно нагріти жир - все це допомагає забезпечити хрустку золотисту скоринку зовні, в той час як середина залишається пишною".
Також варто додати куркуму і пластівці чилі. Ними найкраще посипати картоплю перед запіканням.
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...
Рис – універсальний гарнір, який можна поєднувати з різними продуктами та спеціями. Крім того, ця крупа забезпечує приплив енергії на цілий день, передають Патріоти України. Вариться рисова каша легко. Однак деякі недосвідчені кулінари припускаються по...