
Зазвичай капустяне листя для голубців не піддається додатковій термічній обробці. Однак деякі досвідчені господині смажать цю страву перед тим, як відправити її в каструлю, передають Патріоти України.
Хитрий прийом зустрічається рідко, проте спробувати його має сенс. Звичайно, це відніме пару-трійку хвилин, але результат вразить навіть найдосвідченішого гурмана. За словами досвідчених кулінарів, попередньо обсмажена страва отримує додаткову смакову "нотку".
Що дає обсмажування голубців
Під час термічної обробки на сковороді відбувається перетворення капустяних цукрів в карамель. Саме цей компонент в результаті і зробить готову страву більш цікавою на смак. Обсмажування позитивно вплине і на стан м'яса: воно значно ущільниться і вже точно не буде розвалюватися під час тушкування.
Після того як на поверхні голубців з'явилася апетитна золотиста скоринка, їх можна прибирати зі сковороди. Майбутня страва відправляється в каструлю тушкуватися. Далі процес приготування здійснюється "по-старому". Не виключено, що обсмажені і тушковані голубці стануть традиційною стравою у вашій родині.
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...