Наваристий і ароматний борщ стане ще смачнішим, якщо додати в нього цей інгредієнт. У класичну страву додають саме шматочки старого солоного сала. Смак при цьому ніяк не постраждає, передають Патріоти України.
При цьому важливо, щоб в продукті не було спецій і трав, а тільки сіль. Крім того, не рекомендується брати шматочки з м'ясними прожилками. Остання порада виправдана тим, що в процесі варіння компонент може почати тушкуватися. При додаванні в борщ сало слід дрібно нарізати. Інгредієнт слід покласти в каструлю відразу після того, як буде додана засмажка.
Як зістарити сало?
Господині рекомендують шматочок солоного сала загорнути в суху марлю і покласти на тарілку. Після цього продукт в ємності треба помістити в тепле місце. Наприклад, поруч з батареєю. Сало потрібно залишити в такому положенні на два тижні. Як тільки продукт злегка пожовтіє і придбає характерний аромат, його можна додавати в суп.
Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...
Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...