Хитрість наших бабусь! Для чого деякі господині додають в борщ старе сало

Наваристий і ароматний борщ стане ще смачнішим, якщо додати в нього цей інгредієнт. У класичну страву додають саме шматочки старого солоного сала. Смак при цьому ніяк не постраждає, передають Патріоти України.

При цьому важливо, щоб в продукті не було спецій і трав, а тільки сіль. Крім того, не рекомендується брати шматочки з м'ясними прожилками. Остання порада виправдана тим, що в процесі варіння компонент може почати тушкуватися. При додаванні в борщ сало слід дрібно нарізати. Інгредієнт слід покласти в каструлю відразу після того, як буде додана засмажка.

Як зістарити сало?

Господині рекомендують шматочок солоного сала загорнути в суху марлю і покласти на тарілку. Після цього продукт в ємності треба помістити в тепле місце. Наприклад, поруч з батареєю. Сало потрібно залишити в такому положенні на два тижні. Як тільки продукт злегка пожовтіє і придбає характерний аромат, його можна додавати в суп.

Їжа, яка виснажує: Експерти пояснили, чому варто двічі подумати, перш ніж їсти оброблене м’ясо

неділя, 27 липень 2025, 13:05

Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...

Як вибрати якісну розчинну каву: ТОП-5 ознак, що не підведуть

неділя, 27 липень 2025, 11:12

Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...