Хитрість наших бабусь! Для чого деякі господині додають в борщ старе сало

Наваристий і ароматний борщ стане ще смачнішим, якщо додати в нього цей інгредієнт. У класичну страву додають саме шматочки старого солоного сала. Смак при цьому ніяк не постраждає, передають Патріоти України.

При цьому важливо, щоб в продукті не було спецій і трав, а тільки сіль. Крім того, не рекомендується брати шматочки з м'ясними прожилками. Остання порада виправдана тим, що в процесі варіння компонент може почати тушкуватися. При додаванні в борщ сало слід дрібно нарізати. Інгредієнт слід покласти в каструлю відразу після того, як буде додана засмажка.

Як зістарити сало?

Господині рекомендують шматочок солоного сала загорнути в суху марлю і покласти на тарілку. Після цього продукт в ємності треба помістити в тепле місце. Наприклад, поруч з батареєю. Сало потрібно залишити в такому положенні на два тижні. Як тільки продукт злегка пожовтіє і придбає характерний аромат, його можна додавати в суп.

Лише спробуйте! Мариновані огірки з яблуками - овочі виходять хрусткими, а розсіл смачним

четвер, 18 квітень 2024, 9:14

Завдяки цьому рецепту ви не тільки пригостите домашніх хрусткими огірками, але й отримаєте смачний розсольний напій, передають Патріоти України.

Родина оцінить! Як приготувати хрусткий зовні і м’який всередині домашній хліб

четвер, 18 квітень 2024, 8:13

Багато кулінарів вважають за краще не купувати хліб у магазині, а випікати цей хлібобулочний виріб самостійно, передають Патріоти України. У цьому випадку гурман завжди радує самого себе та своїх домочадців свіжим та м’яким продуктом. Однак повторити «...