Хитрість, про яку мало хто знає! Навіщо до котлет додають мед і корицю

Для покращення смаку котлет досвідчені господині використовують різні хитрощі, оскільки ця страва дуже популярна. У кулінарів є точний перелік інгредієнтів, з яких готуються котлети. Однак багато кухарів додають секретні інгредієнти, які допомагають їм приготувати по-справжньому ідеальну страву, передають Патріоти України.

Навіщо до котлет додають мед

Справа в тому, що мед досить часто використовується професіоналами при приготуванні м’яса та птиці. Наприклад, при запіканні курки господині використовують мед для того, щоб у страви з’явилася апетитна скоринка.

Той самий прийом використовується і при приготуванні будь-яких страв з м’яса.

Не потрібно додавати багато меду, адже це не десерт.

Однієї ложки на кілограм фаршу буде цілком достатньо. При додаванні цього секретного інгредієнта у котлет з’явиться смачна скоринка.

Навіщо до котлет додають корицю

Ця несподівана спеція допомагає покращити смак фаршу, надаючи йому невловимого аромату. До того ж, за допомогою кориці можна усунути неприємний смак, якщо він несподівано з’явиться.

Є кілька способів введення цього компонента в рецепт.

Можна просто додати дрібку меленої прянощі у фарш і акуратно розмішати.

Можна використати корицю в паличках для того, щоб протушкувати майже готові котлети. Результат буде приблизно однаковий.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...