Хитрість, про яку мало хто знає! Навіщо до котлет додають мед і корицю

Для покращення смаку котлет досвідчені господині використовують різні хитрощі, оскільки ця страва дуже популярна. У кулінарів є точний перелік інгредієнтів, з яких готуються котлети. Однак багато кухарів додають секретні інгредієнти, які допомагають їм приготувати по-справжньому ідеальну страву, передають Патріоти України.

Навіщо до котлет додають мед

Справа в тому, що мед досить часто використовується професіоналами при приготуванні м’яса та птиці. Наприклад, при запіканні курки господині використовують мед для того, щоб у страви з’явилася апетитна скоринка.

Той самий прийом використовується і при приготуванні будь-яких страв з м’яса.

Не потрібно додавати багато меду, адже це не десерт.

Однієї ложки на кілограм фаршу буде цілком достатньо. При додаванні цього секретного інгредієнта у котлет з’явиться смачна скоринка.

Навіщо до котлет додають корицю

Ця несподівана спеція допомагає покращити смак фаршу, надаючи йому невловимого аромату. До того ж, за допомогою кориці можна усунути неприємний смак, якщо він несподівано з’явиться.

Є кілька способів введення цього компонента в рецепт.

Можна просто додати дрібку меленої прянощі у фарш і акуратно розмішати.

Можна використати корицю в паличках для того, щоб протушкувати майже готові котлети. Результат буде приблизно однаковий.

Джерело: ПростоВей

Кому не можна чорний чай - попередження лікарів

понеділок, 3 листопад 2025, 18:07

Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...

Яблучні кісточки - корисний мікроелемент чи прихована отрута?

понеділок, 3 листопад 2025, 10:15

Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...