Для багатьох буде відкриттям той факт, що кориця гармонійно поєднується не тільки з булочками, пирогами та іншої випічкою, а й з м'ясними стравами, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете відкрити для себе щось новеньке, спробуйте додати в котлетний фарш щіпку цієї дивовижної прянощі. У цій справі головне не переборщити — інакше гостра кориця переб'є основний смак.
Відразу слід обмовитися, що корицю, яка продається розфасованою в будь-якому супермаркеті біля будинку, краще не використовувати. Замість цього візьміть паличку кориці і перетворіть її самостійно в порошок за допомогою кавомолки або кухонного комбайна.
Готова страва, в складі якої присутня кориця, здивує присутніх за столом легким і приємним ароматом. Смак котлет в цьому випадку матиме солодкувато-пряний відтінок.
До речі, корицю можна використовувати і в супах — в цьому випадку перемелювати її не доведеться. Не забудьте в кінці приготування дістати цілу паличку.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...