
Для багатьох буде відкриттям той факт, що кориця гармонійно поєднується не тільки з булочками, пирогами та іншої випічкою, а й з м'ясними стравами, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете відкрити для себе щось новеньке, спробуйте додати в котлетний фарш щіпку цієї дивовижної прянощі. У цій справі головне не переборщити — інакше гостра кориця переб'є основний смак.
Відразу слід обмовитися, що корицю, яка продається розфасованою в будь-якому супермаркеті біля будинку, краще не використовувати. Замість цього візьміть паличку кориці і перетворіть її самостійно в порошок за допомогою кавомолки або кухонного комбайна.
Готова страва, в складі якої присутня кориця, здивує присутніх за столом легким і приємним ароматом. Смак котлет в цьому випадку матиме солодкувато-пряний відтінок.
До речі, корицю можна використовувати і в супах — в цьому випадку перемелювати її не доведеться. Не забудьте в кінці приготування дістати цілу паличку.
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...