Хитрість, про яку мало хто знає: Навіщо досвідчені кулінари додають до м'ясного фаршу корицю

Для багатьох буде відкриттям той факт, що кориця гармонійно поєднується не тільки з булочками, пирогами та іншої випічкою, а й з м'ясними стравами, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете відкрити для себе щось новеньке, спробуйте додати в котлетний фарш щіпку цієї дивовижної прянощі. У цій справі головне не переборщити — інакше гостра кориця переб'є основний смак.

Відразу слід обмовитися, що корицю, яка продається розфасованою в будь-якому супермаркеті біля будинку, краще не використовувати. Замість цього візьміть паличку кориці і перетворіть її самостійно в порошок за допомогою кавомолки або кухонного комбайна.

Готова страва, в складі якої присутня кориця, здивує присутніх за столом легким і приємним ароматом. Смак котлет в цьому випадку матиме солодкувато-пряний відтінок.

До речі, корицю можна використовувати і в супах — в цьому випадку перемелювати її не доведеться. Не забудьте в кінці приготування дістати цілу паличку.

Секрет пухкого омлету: Як приготувати ресторанну страву вдома

неділя, 3 серпень 2025, 11:08

Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...

Полуничний мус із 3 інгредієнтів - ідеальний літній десерт за 15 хвилин

неділя, 3 серпень 2025, 7:12

Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...