Хитрість, про яку мало хто знає: Навіщо досвідчені кулінари додають до м'ясного фаршу корицю

Для багатьох буде відкриттям той факт, що кориця гармонійно поєднується не тільки з булочками, пирогами та іншої випічкою, а й з м'ясними стравами, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете відкрити для себе щось новеньке, спробуйте додати в котлетний фарш щіпку цієї дивовижної прянощі. У цій справі головне не переборщити — інакше гостра кориця переб'є основний смак.

Відразу слід обмовитися, що корицю, яка продається розфасованою в будь-якому супермаркеті біля будинку, краще не використовувати. Замість цього візьміть паличку кориці і перетворіть її самостійно в порошок за допомогою кавомолки або кухонного комбайна.

Готова страва, в складі якої присутня кориця, здивує присутніх за столом легким і приємним ароматом. Смак котлет в цьому випадку матиме солодкувато-пряний відтінок.

До речі, корицю можна використовувати і в супах — в цьому випадку перемелювати її не доведеться. Не забудьте в кінці приготування дістати цілу паличку.

Ці овочі рятують печінку - гепатолог розкрив секрет

середа, 24 грудень 2025, 13:08

Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...

Алюмінієва фольга може шкодити вашому здоров’ю! Те, що роблять багато людей на кухні, небезпечно

середа, 24 грудень 2025, 12:45

Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...