Хитрість, про яку мало хто знає: Навіщо досвідчені кулінари додають до м'ясного фаршу корицю

Для багатьох буде відкриттям той факт, що кориця гармонійно поєднується не тільки з булочками, пирогами та іншої випічкою, а й з м'ясними стравами, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете відкрити для себе щось новеньке, спробуйте додати в котлетний фарш щіпку цієї дивовижної прянощі. У цій справі головне не переборщити — інакше гостра кориця переб'є основний смак.

Відразу слід обмовитися, що корицю, яка продається розфасованою в будь-якому супермаркеті біля будинку, краще не використовувати. Замість цього візьміть паличку кориці і перетворіть її самостійно в порошок за допомогою кавомолки або кухонного комбайна.

Готова страва, в складі якої присутня кориця, здивує присутніх за столом легким і приємним ароматом. Смак котлет в цьому випадку матиме солодкувато-пряний відтінок.

До речі, корицю можна використовувати і в супах — в цьому випадку перемелювати її не доведеться. Не забудьте в кінці приготування дістати цілу паличку.

Приготуйте салат за цим рецептом - з ним ви забудете про олів’є

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:14

Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...

Без олії та борошна! Такі запечені сирники підкорять вас з першого разу

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:12

Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку. Для приготування вам потрібні такі продукти:. В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цу...