Класичний рецепт хрустких малосольних огірків за добу

Для приготування смачних малосольних огірків достатньо лише однієї доби, якщо все зробити як годиться. Такі хрустуни ідеально пасують до страви з м'яса, риби, картоплі та круп, зазначають Патріоти України.

Для приготування трилітрової банки малосольних огірків знадобляться такі інгредієнти: огірки (дивитися по місткості), сіль (2 ст. ложки), цукор (1 ч. ложка), духмяний перець (6-8 горошин), часник (1 головка), кріп ( 6-8 парасольок), лист хрону (3 шт), листя смородини та вишні (по кілька штук), вода (по місткості).

Як швидко замалосолити огірки:

Ретельно вимийте банку з содою. Протріть насухо. Після цього приступаємо до приготування розсолу. Додайте в каструлю 1,5 л води, сіль і хара. Доведіть до кипіння.

Покладіть на дно банки великий лист хрону, половину кропу, половину листя вишні та смородини і 3-4 горошини перцю. Розріжте чотири зубчики часнику і також додайте в банку.

Ретельно промийте огірки. Зріжте краї з обох сторін кожного та вкладіть щільно в банку. Коли вона буде заповнена наполовину, додайте до огірків всю зелень, часник і перець. Заповніть банку огірками і залийте їх гарячим розсолом.

Накрийте кришкою і залиште на добу, за цей час банка повністю охолоне, і огірки вже можна подавати до столу. При бажанні можна помістити їх у холодильник та потримати там ще одну добу - смак вийде значно насиченішим.


Секрет досвідчених господинь! Що додати до квашеної капусти, щоб вона вийшла смачна та хрумка

середа, 24 квітень 2024, 10:07

Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...

"Я не раджуся": Дружина Віктора Павліка зізналася, що він хотів розлучитися з нею через пластичні операції

середа, 24 квітень 2024, 10:00

Дружина співака Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова зізналася, що чоловік хотів розлучитися з нею через пластичні операції, передають Патріоти України. У коментарі ЖВЛ Репяхова несподівано повідомила, що Павлік був категорично проти того, щоб в...