Для приготування смачних малосольних огірків достатньо лише однієї доби, якщо все зробити як годиться. Такі хрустуни ідеально пасують до страви з м'яса, риби, картоплі та круп, зазначають Патріоти України.
Для приготування трилітрової банки малосольних огірків знадобляться такі інгредієнти: огірки (дивитися по місткості), сіль (2 ст. ложки), цукор (1 ч. ложка), духмяний перець (6-8 горошин), часник (1 головка), кріп ( 6-8 парасольок), лист хрону (3 шт), листя смородини та вишні (по кілька штук), вода (по місткості).
Як швидко замалосолити огірки:
Ретельно вимийте банку з содою. Протріть насухо. Після цього приступаємо до приготування розсолу. Додайте в каструлю 1,5 л води, сіль і хара. Доведіть до кипіння.
Покладіть на дно банки великий лист хрону, половину кропу, половину листя вишні та смородини і 3-4 горошини перцю. Розріжте чотири зубчики часнику і також додайте в банку.
Ретельно промийте огірки. Зріжте краї з обох сторін кожного та вкладіть щільно в банку. Коли вона буде заповнена наполовину, додайте до огірків всю зелень, часник і перець. Заповніть банку огірками і залийте їх гарячим розсолом.
Накрийте кришкою і залиште на добу, за цей час банка повністю охолоне, і огірки вже можна подавати до столу. При бажанні можна помістити їх у холодильник та потримати там ще одну добу - смак вийде значно насиченішим.
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
Салат з сердечок підкорив серця багатьох! Сподіваюся, він підкорить і ваше серце, адже салат справді неймовірно смачний і дуже ситний. Рецепт салату з курячих сердець досить простий і бквально за копійки, що не може не тішити. Спробуйте та переконайтес...