Для приготування смачних малосольних огірків достатньо лише однієї доби, якщо все зробити як годиться. Такі хрустуни ідеально пасують до страви з м'яса, риби, картоплі та круп, зазначають Патріоти України.
Для приготування трилітрової банки малосольних огірків знадобляться такі інгредієнти: огірки (дивитися по місткості), сіль (2 ст. ложки), цукор (1 ч. ложка), духмяний перець (6-8 горошин), часник (1 головка), кріп ( 6-8 парасольок), лист хрону (3 шт), листя смородини та вишні (по кілька штук), вода (по місткості).
Як швидко замалосолити огірки:
Ретельно вимийте банку з содою. Протріть насухо. Після цього приступаємо до приготування розсолу. Додайте в каструлю 1,5 л води, сіль і хара. Доведіть до кипіння.
Покладіть на дно банки великий лист хрону, половину кропу, половину листя вишні та смородини і 3-4 горошини перцю. Розріжте чотири зубчики часнику і також додайте в банку.
Ретельно промийте огірки. Зріжте краї з обох сторін кожного та вкладіть щільно в банку. Коли вона буде заповнена наполовину, додайте до огірків всю зелень, часник і перець. Заповніть банку огірками і залийте їх гарячим розсолом.
Накрийте кришкою і залиште на добу, за цей час банка повністю охолоне, і огірки вже можна подавати до столу. При бажанні можна помістити їх у холодильник та потримати там ще одну добу - смак вийде значно насиченішим.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...