Досить несподіваний та незвичний, але стовідсотково смачний! Патріоти України пропонують спробувати такий варіант приготування риби сома.
«Сом насправді дуже смачний. Його можна приготувати за перевіреною схемою: риба + лимон і спеції, або піти менш знайомим шляхом, але в кінці ви точно будете задоволені», — стверджує Клопотенко.
Крок 1
Сома необхідно добре вимити, випатрати та вирізати зябра. Потім знову помити та просушити паперовим рушником.
Крок 2
Робиться суміш з 2 ст. л. соняшникової олії, 2 ст. л. солодкої гірчиці, 1 зубчику часнику та 1 ч. л. орегано.
Крок 3
Сом ретельно натирається сіллю та змащується сумішшю з соняшникової олії, солодкої гірчиці, часнику та орегано.
Крок 4
В середину треба покласти 3 горошини розчавленого ялівцю та присипати рибу ½ ч. л. сухої бузини.
Крок 5
Береться лист, застилається пергаментним папером, на нього перекладається сом. Поставте запікатися в духовку на 15−25 хвилин при температурі 180 градусів. Страву подавати гарячою.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...