
До Дня закоханих, український ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський, підготував для читачів справжній подарунок – рецепт смачного печива брауні з вершковим кремом та вишнями, передають Патріоти України.
Приготування:
5. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте печиво 6 хвилин. Готове печиво охолодіть.
6. Для приготування начинки викладіть вишні на сковорідку, посипте цукром змішаним з крохмалем. При постійному помішуванні доведіть все до кипіння і проваріть ще 1 хвилину. Охолодіть масу накривши плівкою, щоб верхівка не підсохла.
7. Охолоджені вершки збийте у стійку піну разом з цукром або цукровою пудрою та цедрою.
8. На нижню сторону охолодженого печива за допомогою кондитерського мішка (по колу) відсадіть збиті вершки. Всередину викладіть вишню та накрийте іншим печивом. Печиво готове. Смачного!
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...