До Дня закоханих, український ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський, підготував для читачів справжній подарунок – рецепт смачного печива брауні з вершковим кремом та вишнями, передають Патріоти України.
Приготування:
5. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте печиво 6 хвилин. Готове печиво охолодіть.
6. Для приготування начинки викладіть вишні на сковорідку, посипте цукром змішаним з крохмалем. При постійному помішуванні доведіть все до кипіння і проваріть ще 1 хвилину. Охолодіть масу накривши плівкою, щоб верхівка не підсохла.
7. Охолоджені вершки збийте у стійку піну разом з цукром або цукровою пудрою та цедрою.
8. На нижню сторону охолодженого печива за допомогою кондитерського мішка (по колу) відсадіть збиті вершки. Всередину викладіть вишню та накрийте іншим печивом. Печиво готове. Смачного!
Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...
Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...