Лавровий лист – доволі популярна пряність, яка широко застосовується у кулінарії, передають Патріоти України.
Його додають у супи та багато інших страв з метою значно покращити їх смак.
Однак часом кулінари припускаються серйозних помилок при його використанні.
Найбільш поширеною неправильною в цьому сенсі дією є додавання пряності надто рано чи надто пізно.
Лавровий лист потрібно додати до супу приблизно за 5 хвилин до завершення його приготування.
У цьому випадку він не тільки встигне віддати рідкій страві весь свій приємний аромат, а й зберегти корисні властивості.
Якщо господиня тушкує страву, то кидати в неї пряність потрібно трохи раніше – за 10 хвилин до зняття сковороди чи каструлі з плити.
Несвоєчасне додавання лаврового листа до страви є далеко не єдиною помилкою, яка часто допускається недосвідченими господинями.
Помилковою дією є використання прянощів у курячому супі або овочевому бульйоні. Тоді навпаки, лавровий лист «забирає» яскравий смак.
Є не менш важливий нюанс: додавати багато лаврового листа не варто. На кожен літр супу має йти не більше двох листків.
Ще одна популярна помилка полягає в тому, що деякі кулінари не дістають цю пряність зі страви після завершення її приготування. Але лист повинен бути відразу «вилучений», інакше страва стане гіркою.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...