Інколи треба приготувати сніданок, обід або вечерю «з нічого» — тобто з припасів, що є вдома. Про це розповіла у своєму каналі фуд-блогер Людмила Борщ, передають Патріоти України.
При цьому вона привела рецепт смачного та незвичайного «диво-супу» на кожен день. «Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Спробуйте — залишитеся задоволені «, — рекомендує Людмила.
Для приготування супу знадобляться:
Як бачите, все геніально просто, але результат виходить чудовий.
Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосо...
Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...