
Інколи треба приготувати сніданок, обід або вечерю «з нічого» — тобто з припасів, що є вдома. Про це розповіла у своєму каналі фуд-блогер Людмила Борщ, передають Патріоти України.
При цьому вона привела рецепт смачного та незвичайного «диво-супу» на кожен день. «Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Спробуйте — залишитеся задоволені «, — рекомендує Людмила.
Для приготування супу знадобляться:
Як бачите, все геніально просто, але результат виходить чудовий.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...