Інколи треба приготувати сніданок, обід або вечерю «з нічого» — тобто з припасів, що є вдома. Про це розповіла у своєму каналі фуд-блогер Людмила Борщ, передають Патріоти України.
При цьому вона привела рецепт смачного та незвичайного «диво-супу» на кожен день. «Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Спробуйте — залишитеся задоволені «, — рекомендує Людмила.
Для приготування супу знадобляться:
Як бачите, все геніально просто, але результат виходить чудовий.
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...
Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...