Коли грошей немає, до зарплати далеко, а годувати треба всіх: Рецепт чудо-супчика нашвидкуруч - сподобається всім

Інколи треба приготувати сніданок, обід або вечерю «з нічого» — тобто з припасів, що є вдома. Про це розповіла у своєму каналі фуд-блогер Людмила Борщ, передають Патріоти України.

При цьому вона привела рецепт смачного та незвичайного «диво-супу» на кожен день. «Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Спробуйте — залишитеся задоволені «, — рекомендує Людмила.

Для приготування супу знадобляться:

  • Картопля 700 г.
  • М'ясо 300−400 р.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 80 р.
  • Сир 100 г
  • яйця 1 шт.
  • Борошно 100 г
  • Вершкове масло|мастило| 70 г.
  • Сіль перець.

Як бачите, все геніально просто, але результат виходить чудовий.

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...