Булочки вийдуть не просто пишними, а повітряними, передають Патріоти України.
Додатково:
Воду змішати з молоком, трохи підігріти, розчинити дріжджі, цукор і сіль. Додати білок і олію, перемішати. Всипати частинами просіяне борошно, замісити тісто: трохи липке, м’яке, приємне на дотик, не забите зайвим борошном.
Посуд з тістом затягнути плівкою і почекати, поки воно не збільшиться в об’ємі в два рази. Це недовго, приблизно одну годину. Потім тісто розділити на 10 шматочків, скачати в кульки, накрити плівкою.
Сформувати булочки. Кульку розкатати в овал, змастити м’яким вершковим маслом і скрутити рулетиком.
Рулетик розрізати уздовж на дві частини, не доходячи до краю 1 см. Перекрутити їх джгутом.
Джгут згорнути равликом, і цю красиву булочку перекласти на деко.
Булочкам дати підійти (10-15 хвилин), потім змастити жовтком, прикрасити кунжутним насінням.
Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору: при температурі 190 ° приблизно 20 хвилин.
Красиві, смачні, дуже м’які булочки готові до поїдання! Смачного!
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Для багатьох чашка ароматної кави - обов’язковий початок дня, що додає енергії та комфорту. Проте, як виявляється, деякі звички, пов’язані з її вживанням, можуть не лише знівелювати користь напою, а й заважати схудненню та плоскому животу, передають Па...