Булочки вийдуть не просто пишними, а повітряними, передають Патріоти України.
Додатково:
Воду змішати з молоком, трохи підігріти, розчинити дріжджі, цукор і сіль. Додати білок і олію, перемішати. Всипати частинами просіяне борошно, замісити тісто: трохи липке, м’яке, приємне на дотик, не забите зайвим борошном.
Посуд з тістом затягнути плівкою і почекати, поки воно не збільшиться в об’ємі в два рази. Це недовго, приблизно одну годину. Потім тісто розділити на 10 шматочків, скачати в кульки, накрити плівкою.
Сформувати булочки. Кульку розкатати в овал, змастити м’яким вершковим маслом і скрутити рулетиком.
Рулетик розрізати уздовж на дві частини, не доходячи до краю 1 см. Перекрутити їх джгутом.
Джгут згорнути равликом, і цю красиву булочку перекласти на деко.
Булочкам дати підійти (10-15 хвилин), потім змастити жовтком, прикрасити кунжутним насінням.
Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору: при температурі 190 ° приблизно 20 хвилин.
Красиві, смачні, дуже м’які булочки готові до поїдання! Смачного!
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...