Булочки вийдуть не просто пишними, а повітряними, передають Патріоти України.
Додатково:
Воду змішати з молоком, трохи підігріти, розчинити дріжджі, цукор і сіль. Додати білок і олію, перемішати. Всипати частинами просіяне борошно, замісити тісто: трохи липке, м’яке, приємне на дотик, не забите зайвим борошном.
Посуд з тістом затягнути плівкою і почекати, поки воно не збільшиться в об’ємі в два рази. Це недовго, приблизно одну годину. Потім тісто розділити на 10 шматочків, скачати в кульки, накрити плівкою.
Сформувати булочки. Кульку розкатати в овал, змастити м’яким вершковим маслом і скрутити рулетиком.
Рулетик розрізати уздовж на дві частини, не доходячи до краю 1 см. Перекрутити їх джгутом.
Джгут згорнути равликом, і цю красиву булочку перекласти на деко.
Булочкам дати підійти (10-15 хвилин), потім змастити жовтком, прикрасити кунжутним насінням.
Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору: при температурі 190 ° приблизно 20 хвилин.
Красиві, смачні, дуже м’які булочки готові до поїдання! Смачного!
Зараз вершкове масло - не найдешевше задоволення, до того ж багатьом властиво забувати про його відсутність у холодильнику, коли мета спекти блюдо вже поставлена. У такому випадку вершкове масло можна замінити іншими продуктами, передають Патріоти Укра...
Мабуть, мало хто відмовиться від порції апетитних сирників до ранкової кави. Проте ті, хто слідкують за вагою, уникають їх. Дієтологиня Анна Мохонько поділилась із рецептом сирників, які точно вам не зашкодять. . Приготування: . Сир змішуємо з яйце...