Булочки вийдуть не просто пишними, а повітряними, передають Патріоти України.
Додатково:
Воду змішати з молоком, трохи підігріти, розчинити дріжджі, цукор і сіль. Додати білок і олію, перемішати. Всипати частинами просіяне борошно, замісити тісто: трохи липке, м’яке, приємне на дотик, не забите зайвим борошном.
Посуд з тістом затягнути плівкою і почекати, поки воно не збільшиться в об’ємі в два рази. Це недовго, приблизно одну годину. Потім тісто розділити на 10 шматочків, скачати в кульки, накрити плівкою.
Сформувати булочки. Кульку розкатати в овал, змастити м’яким вершковим маслом і скрутити рулетиком.
Рулетик розрізати уздовж на дві частини, не доходячи до краю 1 см. Перекрутити їх джгутом.
Джгут згорнути равликом, і цю красиву булочку перекласти на деко.
Булочкам дати підійти (10-15 хвилин), потім змастити жовтком, прикрасити кунжутним насінням.
Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору: при температурі 190 ° приблизно 20 хвилин.
Красиві, смачні, дуже м’які булочки готові до поїдання! Смачного!
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...