Якщо рішення їхати на шашлики було ухвалено раптово, то кращий варіант маринаду для будь-якого м'яса — кисломолочний, радять Патріоти України.
Кількість м'яса в цьому випадку буде довільною, але кефіру, айрану або закваски чітко 1 літр. Кисломолочне середовище діє на м'ясо майже як оцет або лимонний сік, але, зрозуміло, набагато м'якше і не сушить вихідний продукт. Страва в результаті виходить дуже ніжною, майже дієтичною і ідеально підходить для виїзду з дітьми. Це миттєвий маринад, який можна створити "на коліні" для незапланованих заздалегідь "шашликів".
"Кефірний" шашлик не терпить надлишку приправ і особливо пекучих приправ, це варіант для ідеального м'яса і гурманів, які гідно оцінять тонку гру смаків. Якщо ви надаєте перевагу гострішій версії — краще вибрати інший рецепт.
Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...