Коли потрібно додавати цукор у квашену капусту - секрети приготування найкориснішого салату

Квашена капуста - це один із найсмачніших і найкорисніших овочевих салатів, який дарує здоров'я та відмінне самопочуття, особливо в зимовий період. Господині часто сперечаються про те, чи потрібно в квашену капусту додавати цукор? Досвідчені кулінари дали однозначну відповідь на це запитання, зазначають Патріоти України.

Салат із квашеної капусти для отримання натурального приємного кислуватого смаку та максимальної користі слід готувати шляхом бродіння. Тонко нарізана капуста чудово закваситься, якщо до неї додати тільки звичайну кухонну сіль.

Для більш апетитного вигляду і ніжного смаку салат перед закваскою додають терту моркву. Любителі прянощів кладуть у ємність, де проходитиме процес бродіння, лавровий лист, чорний і запашний перець горошком.

На 1 кг подрібненої свіжої білокачанної капусти необхідно додати 25-30 г солі (ні в якому разі не йодованої). Інші спеції можна класти за смаком або не додавати їх зовсім. Квашена капуста в будь-якому випадку вийде хрумкою і дуже смачною. На процес ферментації піде від трьох до п'яти днів.Якщо ж ви хочете насолоджуватися вітамінним салатом із квашеної капусти через день-два після закваски, то додайте трохи цукру. Достатньо 2 ч. л. на кілограм капусти. Солодке середовище сприяє швидкому розмноженню молочнокислих бактерій, тому салат буде готовий набагато швидше.

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...