Сьогодні хочемо поділиться рецептом моментальної запіканки з курячої грудки з помідорами на вечерю. Виручить, коли потрібно приготувати швидко смачну вечерю, а часу зовсім немає. Тут все просто, головне все скласти, а решту все зробить духовка, зазначають Патріоти України.
Для заливки:
Курячі грудки вагою 500 грам поріжемо кубиками, кладемо в миску.
2 цибулини порізати кубиками і обсмажити на невеликій кількості соняшникової олії до напівпрозорості.
Кладемо цибулю до м’яса і додаємо половину ч.л. солі, чорний перець за смаком, паприку не гостру, перемішуємо.
Деко беремо відповідний змащуємо олією, кладемо м’ясо.
2 невеликих помідора розріжемо кружечками.
Сир 100 грам натремо на тертці.
У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо сир, сіль 1/3 ч.л. сметани 3 ст.л. і перемішуємо.
Вливаємо на курячу грудку.
Зверху кладемо помідори і ставимо в розігріту духовку, запікаємо при 200 градусах 25-30 хвилин.
Або орієнтуйтеся по своїй духовці.
Запіканку дістаємо розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Швидкий, просто і смачно.
Продукти, що практично не містять калорій (часто називають "негативно калорійними", хоча це не зовсім науково), зазвичай мають дуже низьку енергетичну цінність і складаються переважно з води, клітковини та мікроелементів, передають Патріоти України. Ос...
У цьому питанні все залежить від того, про хліб якої свіжості йдеться. Економні господині не замочують свіжий хліб, а перекручують через м’ясорубку, щоби не переводити продукт і не викидати скоринки, передають Патріоти України. А якщо пропустити свіжий...