
Сьогодні хочемо поділиться рецептом моментальної запіканки з курячої грудки з помідорами на вечерю. Виручить, коли потрібно приготувати швидко смачну вечерю, а часу зовсім немає. Тут все просто, головне все скласти, а решту все зробить духовка, зазначають Патріоти України.
Для заливки:
Курячі грудки вагою 500 грам поріжемо кубиками, кладемо в миску.
2 цибулини порізати кубиками і обсмажити на невеликій кількості соняшникової олії до напівпрозорості.
Кладемо цибулю до м’яса і додаємо половину ч.л. солі, чорний перець за смаком, паприку не гостру, перемішуємо.

Деко беремо відповідний змащуємо олією, кладемо м’ясо.
2 невеликих помідора розріжемо кружечками.
Сир 100 грам натремо на тертці.
У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо сир, сіль 1/3 ч.л. сметани 3 ст.л. і перемішуємо.

Вливаємо на курячу грудку.
Зверху кладемо помідори і ставимо в розігріту духовку, запікаємо при 200 градусах 25-30 хвилин.

Або орієнтуйтеся по своїй духовці.
Запіканку дістаємо розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Швидкий, просто і смачно.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...