Коли потрібно приготувати швидко смачну страву - готуємо запіканку з курячої грудки

Сьогодні хочемо поділиться рецептом моментальної запіканки з курячої грудки з помідорами на вечерю. Виручить, коли потрібно приготувати швидко смачну вечерю, а часу зовсім немає. Тут все просто, головне все скласти, а решту все зробить духовка, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Куряча грудка – 400-500 г
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Солодка паприка – 1/3 ч.л.
  • Цибулина – 1-2 шт
  • Помідори – 1-2 шт

Для заливки:

  • Яйця – 3 шт
  • Сир – 100 г
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Сметана – 3 ст.л.

Покроковий процес приготування:

Курячі грудки вагою 500 грам поріжемо кубиками, кладемо в миску.

2 цибулини порізати кубиками і обсмажити на невеликій кількості соняшникової олії до напівпрозорості.

Кладемо цибулю до м’яса і додаємо половину ч.л. солі, чорний перець за смаком, паприку не гостру, перемішуємо.

Деко беремо відповідний змащуємо олією, кладемо м’ясо.

2 невеликих помідора розріжемо кружечками.

Сир 100 грам натремо на тертці.

У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо сир, сіль 1/3 ч.л. сметани 3 ст.л. і перемішуємо.

Вливаємо на курячу грудку.

Зверху кладемо помідори і ставимо в розігріту духовку, запікаємо при 200 градусах 25-30 хвилин.

Або орієнтуйтеся по своїй духовці.

Запіканку дістаємо розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Швидкий, просто і смачно.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...