
Сьогодні хочемо поділиться рецептом моментальної запіканки з курячої грудки з помідорами на вечерю. Виручить, коли потрібно приготувати швидко смачну вечерю, а часу зовсім немає. Тут все просто, головне все скласти, а решту все зробить духовка, зазначають Патріоти України.
Для заливки:
Курячі грудки вагою 500 грам поріжемо кубиками, кладемо в миску.
2 цибулини порізати кубиками і обсмажити на невеликій кількості соняшникової олії до напівпрозорості.
Кладемо цибулю до м’яса і додаємо половину ч.л. солі, чорний перець за смаком, паприку не гостру, перемішуємо.

Деко беремо відповідний змащуємо олією, кладемо м’ясо.
2 невеликих помідора розріжемо кружечками.
Сир 100 грам натремо на тертці.
У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо сир, сіль 1/3 ч.л. сметани 3 ст.л. і перемішуємо.

Вливаємо на курячу грудку.
Зверху кладемо помідори і ставимо в розігріту духовку, запікаємо при 200 градусах 25-30 хвилин.

Або орієнтуйтеся по своїй духовці.
Запіканку дістаємо розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Швидкий, просто і смачно.
Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...