Приготувати смачний суп або бульйон- простіше простого, головне дотримуватися обраного рецепта і вчасно посолити свою страву. Начебто нічого складного в цьому немає, а от і навпаки. Як виявилось, багато домогосподарок солять супи неправильно, а точніше не вчасно, передають Патріоти України.
Як повідомляє prostoway, найпоширенішою помилкою серед господарок є соління на самому початку. Багато хто так робить, щоб взагалі не забути додати сіль. Однак таким чином страва може бути пересолена, адже вода випаровуватиметься, а от концентрація солі залишиться колишньою.
Щобільше, якщо посолити бульйон на м’ясі на початку варіння, воно стане більш сухим і не таким смачним. Щоб уникнути таких проблем, сіль бажано додавати в середині варіння, або навіть наприкінці приготування.) Також варто пам’ятати, що важливо дотримуватися пропорцій. На 5 літрів бульйону достатньо двох маленьких ложок солі.
Лосось — популярна страва в літні місяці через свою свіжість і чудовий смак. Його можна використовувати у різних рецептах і готувати різними способами, включаючи гриль, запікання та копчення, Патріоти України. Запечений лосось — це простий і швидкий с...
Вам зателефонували друзі й говорять, що йдуть до вас в гості, а ви не готувались? Не біда. Готуючи крильця за цим простим рецептом ви та ваші гості залишитеся точно задоволеними. Ці крильця – просто нереально смачні! Хрусткі-хрусткі в смачному кисло-со...