Приготувати смачний суп або бульйон- простіше простого, головне дотримуватися обраного рецепта і вчасно посолити свою страву. Начебто нічого складного в цьому немає, а от і навпаки. Як виявилось, багато домогосподарок солять супи неправильно, а точніше не вчасно, передають Патріоти України.
Як повідомляє prostoway, найпоширенішою помилкою серед господарок є соління на самому початку. Багато хто так робить, щоб взагалі не забути додати сіль. Однак таким чином страва може бути пересолена, адже вода випаровуватиметься, а от концентрація солі залишиться колишньою.
Щобільше, якщо посолити бульйон на м’ясі на початку варіння, воно стане більш сухим і не таким смачним. Щоб уникнути таких проблем, сіль бажано додавати в середині варіння, або навіть наприкінці приготування.) Також варто пам’ятати, що важливо дотримуватися пропорцій. На 5 літрів бульйону достатньо двох маленьких ложок солі.
Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні...
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...