Коли правильно солити супи та бульйони - помилка, яку роблять багато господинь

Приготувати смачний суп або бульйон- простіше простого, головне дотримуватися обраного рецепта і вчасно посолити свою страву. Начебто нічого складного в цьому немає, а от і навпаки. Як виявилось, багато домогосподарок солять супи неправильно, а точніше не вчасно, передають Патріоти України.

Як повідомляє prostoway, найпоширенішою помилкою серед господарок є соління на самому початку. Багато хто так робить, щоб взагалі не забути додати сіль. Однак таким чином страва може бути пересолена, адже вода випаровуватиметься, а от концентрація солі залишиться колишньою.

Щобільше, якщо посолити бульйон на м’ясі на початку варіння, воно стане більш сухим і не таким смачним. Щоб уникнути таких проблем, сіль бажано додавати в середині варіння, або навіть наприкінці приготування.) Також варто пам’ятати, що важливо дотримуватися пропорцій. На 5 літрів бульйону достатньо двох маленьких ложок солі.

Дієві поради! Як відірвати себе від чипсів і жити без переїдання

середа, 8 травень 2024, 16:45

Нерідко психологічні стреси провокують інші неприємності, наприклад, набирання зайвої ваги. До цього часто призводить переїдання, коли ми боремося з наслідками стресу. Серед продуктів, які людина інстинктивно споживає під час стресу, можуть бути навіть...

Ніколи не робіть так! ТОП-5 найпоширеніших помилок, які роблять котлети несмачними

середа, 8 травень 2024, 16:30

Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести...