Коли раптово захотілося чогось хрумкого й ароматного: Простий рецепт печива нашвидкуруч до ранкової кави

Коли хочеться чогось хрумкого, ароматного і не надто солодкого — цей рецепт те, що вам потрібно. Таке печиво чудово смакуватиме із чорною кавою до сніданку. Спробуйте приготувати, адже це дуже просто та смачно, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • борошно — 8 скл.
  • вершкове масло — 400 г
  • сіль — 1 ч. л.
  • яйця — 6 шт.
  • сметана — 4 ст. л.

Приготування:

У просіяне через сито борошно додайте м'яке вершкове масло, сіль, 5 яєць, сметану та замісіть тісто. Добре вимісіть тісто руками протягом кількох хвилин. Воно повинне вийте тугим, але ніжним.

Тепер розкатайте тісто у пласт завтовшки приблизно 1-1,5 см.

Тепер за допомогою склянки або спеціальних форм для печива виріжіть із тіста фігурки.

Викладіть заготовки на пергаментний лист, змастіть їх збитим яйцем і поставте у розігріту до 200°C духовку на 20-25 хвилин, але під час випікання ліпше орієнтуйтесь на свою духовку і корегуйте час випікання.

Джерело: ТСН.ua

Є секрет! Що додати в воду, щоб варене куряче м’ясо вийшло ніжним

четвер, 5 червень 2025, 10:10

Варене куряче філе відрізняється не тільки чудовим смаком, а й неймовірною користю для організму. Ця страва є дієтичною: люди, які стежать за фігурою, можуть сміливо включати його до свого раціону. Однак без недоліків, на жаль, не обходиться. Зазвичай ...

ТОП-3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

четвер, 5 червень 2025, 9:14

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потр...