Коли хочеться чогось хрумкого, ароматного і не надто солодкого — цей рецепт те, що вам потрібно. Таке печиво чудово смакуватиме із чорною кавою до сніданку. Спробуйте приготувати, адже це дуже просто та смачно, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
У просіяне через сито борошно додайте м'яке вершкове масло, сіль, 5 яєць, сметану та замісіть тісто. Добре вимісіть тісто руками протягом кількох хвилин. Воно повинне вийте тугим, але ніжним.
Тепер розкатайте тісто у пласт завтовшки приблизно 1-1,5 см.
Тепер за допомогою склянки або спеціальних форм для печива виріжіть із тіста фігурки.
Викладіть заготовки на пергаментний лист, змастіть їх збитим яйцем і поставте у розігріту до 200°C духовку на 20-25 хвилин, але під час випікання ліпше орієнтуйтесь на свою духовку і корегуйте час випікання.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...