Коли раптово захотілося чогось хрумкого й ароматного: Простий рецепт печива нашвидкуруч до ранкової кави

Коли хочеться чогось хрумкого, ароматного і не надто солодкого — цей рецепт те, що вам потрібно. Таке печиво чудово смакуватиме із чорною кавою до сніданку. Спробуйте приготувати, адже це дуже просто та смачно, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • борошно — 8 скл.
  • вершкове масло — 400 г
  • сіль — 1 ч. л.
  • яйця — 6 шт.
  • сметана — 4 ст. л.

Приготування:

У просіяне через сито борошно додайте м'яке вершкове масло, сіль, 5 яєць, сметану та замісіть тісто. Добре вимісіть тісто руками протягом кількох хвилин. Воно повинне вийте тугим, але ніжним.

Тепер розкатайте тісто у пласт завтовшки приблизно 1-1,5 см.

Тепер за допомогою склянки або спеціальних форм для печива виріжіть із тіста фігурки.

Викладіть заготовки на пергаментний лист, змастіть їх збитим яйцем і поставте у розігріту до 200°C духовку на 20-25 хвилин, але під час випікання ліпше орієнтуйтесь на свою духовку і корегуйте час випікання.

Джерело: ТСН.ua

Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

вівторок, 1 квітень 2025, 18:15

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...

Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

вівторок, 1 квітень 2025, 17:15

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...