Коли смак перевершує очікування: Домашні чебуреки. Простий рецепт культової страви

чебуреки

Домашні чебуреки хороші тим, що ви можете бути впевнені у якості та свіжості м'яса, яке використовуєте. А ще готувати страви у домашніх умовах завжди економніше, ніж купувати готову продукцію у кафе та ресторанах. Рецептом чебуреків поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати дуже смачні смажені пиріжки з капустою.

— Сьогодні готуємо найсмачніші чебуреки, — каже Елла Іванова. — Рецепт досить простий, але результат перевершить ваші очікування.

Домашні чебуреки

100−120 г окропу
1 столова ложка олії
Сіль
250 г борошна
Начинка
300 г м'ясного фаршу
1 велика цибулина
Сіль
Перець
Приблизно 100 г крижаної води
Просіюємо борошно. З'єднуємо окріп, сіль, олію. Замішуємо тісто. Загортаємо у плівку. Хай постоїть. Пару разів зробимо обминання.
У фарш додаємо всі інгредієнти. Воду вливаємо поступово. Розкочуємо тісто й формуємо чебуреки. Смажимо у фритюрі.

Знижує цукор, чистить судини й бореться з тромбами: Цей овоч визнали справжнім скарбом для здоров’я

вівторок, 16 грудень 2025, 8:45

Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...

Це така смакота! Чому обов'язково потрібно їсти квашену капусту і як її готувати, щоб вона була хрусткою

вівторок, 16 грудень 2025, 6:30

Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...