Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України.
По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю.
Посуд має бути невисоким, але широким, щоб пельменям не було тісно і вони варилися швидко.
Воду солять до того, як кидають пельмені до каструлі.
У киплячу воду потрібно всипати дрібку солі.
Не завадить пельменям і ложка рослинної олії.
Її додають для того, щоб пельмені не склеювалися.
Варять пельмені 8-10 хвилин, залежно від розмірів напівфабрикатів.
Коли вода закипить, потрібно кинути пельмені у воду та додати склянку холодної води.
Це потрібно для того, щоб тісто та м’ясо зварилися рівномірно. У окропі тісто полопається, а м’ясо не звариться належним чином.
Якщо пельмені плануєте подавати на стіл разом із соусом, то каструльку можна поставити на маленький вогонь, щоб вода випарувалася.
Тісто підсушиться і буде краще вбирати соус, смак пельменів буде більш насиченим.
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...