Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України.
По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю.
Посуд має бути невисоким, але широким, щоб пельменям не було тісно і вони варилися швидко.
Воду солять до того, як кидають пельмені до каструлі.
У киплячу воду потрібно всипати дрібку солі.
Не завадить пельменям і ложка рослинної олії.
Її додають для того, щоб пельмені не склеювалися.
Варять пельмені 8-10 хвилин, залежно від розмірів напівфабрикатів.
Коли вода закипить, потрібно кинути пельмені у воду та додати склянку холодної води.
Це потрібно для того, щоб тісто та м’ясо зварилися рівномірно. У окропі тісто полопається, а м’ясо не звариться належним чином.
Якщо пельмені плануєте подавати на стіл разом із соусом, то каструльку можна поставити на маленький вогонь, щоб вода випарувалася.
Тісто підсушиться і буде краще вбирати соус, смак пельменів буде більш насиченим.
Курячі котлети можна приготувати не лише без хліба, та без паніровки, передають Патріоти України. Котлети за таким незвичайним рецептом виходять цілком собі класичні. Інгредієнти для приготування:. Приготування. Перемелюємо курячі грудки або беремо гот...
Багато господинь люблять готувати перші страви, які особливо добре підходять для прохолодного літа, осіннього і зимового раціону, оскільки мають приємний зігріваючий ефект, передають Патріоти України. До того ж супи мають приємний смак, якщо готувати ї...