Сочні котлети у поєднанні з кольоровими овочами - це комбо, яке варто побачити на своєму столі. Ця страва готова підкорювати не лише своїм смаком, а й оригінальним виглядом, передають Патріоти України.
Котлети – завжди хороше рішення, адже їх можна поєднати з будь-яким гарніром. Особливо потішать котлети з соковитої курятини, які прикрасять улюблені овочі.
Рецепт котлет з овочів та курятини
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
- пів кілограма курячого філе;
- 1 маленький кабачок;
- 100 грамів шампіньйонів;
- 2 – 3 столові ложки консервованої кукурудзи;
- 1 морква середнього розміру;
- половинка червоного перцю;
- половинка зеленого перцю;
- 1 зубчик часнику;
- пів цибулі;
- 3 яйця;
- 3 столові ложки борошна;
- кілька листочків свіжого базиліку;.
- сіль і перець за смаком.
Додатково:
- білий кунжут для посипання.
Приготування:
- Наріжте дрібними кубиками філе та викладіть в миску, посипте сіллю і перцем, додайте видавлений через прес часник і подрібнений свіжий базилік. Перемішайте і залишіть на 10 – 15 хвилин, щоб м'ясо замаринувалося в спеціях і зелені.
- Тим часом очистіть і наріжте гриби, а кабачок вимийте і наріжте кубиками разом зі шкіркою.
- Моркву очистіть і натріть на грубій тертці, перець наріжте дрібними кубиками, цибулю подрібніть.
- До м'яса додайте всі нарізані овочі та кукурудзу, яйця, а потім ретельно перемішайте.
- Наприкінці додайте борошно і знову все перемішайте. Розігрійте духовку до 180 – 200 градусів. Застеліть деко пекарським папером, сформуйте котлети і посипте зверху білим кунжутом.
- Запікайте по 10 – 15 хвилин з кожного боку.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...