Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати згущене молоко з м`яким вершковим маслом до однорідності.
2. Поступово додати борошно, замішуючи тісто. Воно має бути еластичним та не прилипати до рук.
3. Сформувати печиво довільного розміру.
4. Випікати до готовності.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...