Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати згущене молоко з м`яким вершковим маслом до однорідності.
2. Поступово додати борошно, замішуючи тісто. Воно має бути еластичним та не прилипати до рук.
3. Сформувати печиво довільного розміру.
4. Випікати до готовності.
Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...
Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...