Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати згущене молоко з м`яким вершковим маслом до однорідності.
2. Поступово додати борошно, замішуючи тісто. Воно має бути еластичним та не прилипати до рук.
3. Сформувати печиво довільного розміру.
4. Випікати до готовності.
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...