Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати згущене молоко з м`яким вершковим маслом до однорідності.
2. Поступово додати борошно, замішуючи тісто. Воно має бути еластичним та не прилипати до рук.
3. Сформувати печиво довільного розміру.
4. Випікати до готовності.
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...