Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати згущене молоко з м`яким вершковим маслом до однорідності.
2. Поступово додати борошно, замішуючи тісто. Воно має бути еластичним та не прилипати до рук.
3. Сформувати печиво довільного розміру.
4. Випікати до готовності.
Зародки пшениці - це крихітні частини зерна, які, попри свій непоказний вигляд, приховують у собі справжній коктейль вітамінів, мікроелементів та жирних кислот. Усього одна столова ложка на день - і ваш організм отримає неймовірну користь, передають Па...
Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...