Воєнний час — період, коли потрібно бути максимально економним, щоб продовольчих запасів вистачило на довше. Є чимало рецептів, які дозволяють приготувати ласощі із мінімуму продуктів. Наприклад, розсіл з-під огірків не варто виливати — з нього можна приготувати смачне печиво.
— Це дуже простий рецепт, — каже Елла Іванова. — І, звісно, економний.
З'єднуємо розсіл, олію, цукор, ванільний цукор. Додаємо просіяне борошно та соду. Соду гасити не треба.
Замішуємо тісто. Загортаємо у плівку і даємо полежати 30 хвилин.
Розкочуємо та випікаємо при температурі 170 градусів 15−20 хвилин.
— Уточню: чи підійде розсіл з-під томатів?
— Так, звичайно. З-під кабачків теж.
— Як приготувати для печива глазур?
— Візьміть 2 жовтки та пів чайної ложки какао. Все це потрібно добре розмішати та покрити печиво. Випікаємо при температурі 170 градусів.
І приємного апетиту!
Багато хто недооцінює важливість сніданку, хоча саме він задає тон всьому дню. Помилки на сніданок можуть призвести до швидкого голоду, перекусів та навіть набору зайвої ваги. Дієтологи радять звернути увагу на те, як і що ви їсте вранці, передають Пат...
Осінні холоди змушують шукати способи захистити організм від сезонних хвороб. Одним із найефективніших засобів стає натуральний настій із ладанника - рослини, відомої з давніх часів. Він не лише зміцнює імунітет, а й допомагає боротися з простудними та...