Воєнний час — період, коли потрібно бути максимально економним, щоб продовольчих запасів вистачило на довше. Є чимало рецептів, які дозволяють приготувати ласощі із мінімуму продуктів. Наприклад, розсіл з-під огірків не варто виливати — з нього можна приготувати смачне печиво.
— Це дуже простий рецепт, — каже Елла Іванова. — І, звісно, економний.
З'єднуємо розсіл, олію, цукор, ванільний цукор. Додаємо просіяне борошно та соду. Соду гасити не треба.
Замішуємо тісто. Загортаємо у плівку і даємо полежати 30 хвилин.
Розкочуємо та випікаємо при температурі 170 градусів 15−20 хвилин.
— Уточню: чи підійде розсіл з-під томатів?
— Так, звичайно. З-під кабачків теж.
— Як приготувати для печива глазур?
— Візьміть 2 жовтки та пів чайної ложки какао. Все це потрібно добре розмішати та покрити печиво. Випікаємо при температурі 170 градусів.
І приємного апетиту!
Готують піцу на коржі з цукіні, кабачків, фаршу, а ми пропонуємо спробувати картопляну. Приготуйтесь, бо вона вам дуже сподобається, передають Патріоти України. Для приготування піци потрібні наступні продукти:. Картопляне пюре викладіть на сковороду б...
Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...