Капустяний пиріг - бюджетна і смачна страва, яку можна навіть тим, хто худне, а якщо його приготування не займе багато часу і сил, тоді це просто знахідка для господині! Сімейний лікар Володимир Голокоз запропонував в Instagram приготувати смачний і корисний капустяний пиріг на сковороді. У цієї страви є маса переваг, зазначають Патріоти України.
Цільнозернове борошно містить масу клітковини, вітаміни та мінерали. Його глікемічний індекс набагато нижче звичайного обробленого борошна і можна порівняти з кашами.
Капуста ж - це ідеальний "віник для кишківника". Через велику кількість волокон, клітковини вона допоможе налагодити моторику і мікробіом кишківника.
Потрібно:
Спосіб приготування:
Вага пирога виходить близько 800 грамів. На 100 г:
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...