Королівський шоколадний пиріг за лічені хвилини - навіть тісто не треба замішувати!

Пропонуємо приготувати ніжний пиріг без випічки, в основі якого сир і шоколадна крихта - поєднання, що вважається безпрограшним. Для такого десерту не потрібно навіть замішувати тісто, а королівський смак вам гарантований. Секретом "швидкого" пирога поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee, передають Патріоти України.

Візьміть форму розміром 22 см в діаметрі, а також ці інгредієнти:

  • Борошно - 280 г
  • Масло вершкове - 180 г
  • Какао - 60 г
  • Цукор - 80-100 г
  • Сіль - щіпка

Для начинки:

  • Сир - 350 г
  • Цукор - 70-100 г
  • Ванільний цукор - 20 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Сметана - 70 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 20-40 г (якщо начинка рідка, додайте більше, якщо досить густа, менше)

Для начинки все ретельно перебийте занурювальним блендером до однорідної маси.

Борошно і какао просійте, додайте цукор і дрібку солі. Охолоджене вершкове масло натріть на тертці, потім руками розітріть в дрібну крихту.

2/3 крихти відправте в форму, сформуйте дно і бортики. Викладіть зверху сирну масу. Присипте крихтою, що залишилася. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.

Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, накрийте плівкою і поставте в холодильник на 1-2 години.

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...