Королівський шоколадний пиріг за лічені хвилини - навіть тісто не треба замішувати!

Пропонуємо приготувати ніжний пиріг без випічки, в основі якого сир і шоколадна крихта - поєднання, що вважається безпрограшним. Для такого десерту не потрібно навіть замішувати тісто, а королівський смак вам гарантований. Секретом "швидкого" пирога поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee, передають Патріоти України.

Візьміть форму розміром 22 см в діаметрі, а також ці інгредієнти:

  • Борошно - 280 г
  • Масло вершкове - 180 г
  • Какао - 60 г
  • Цукор - 80-100 г
  • Сіль - щіпка

Для начинки:

  • Сир - 350 г
  • Цукор - 70-100 г
  • Ванільний цукор - 20 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Сметана - 70 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 20-40 г (якщо начинка рідка, додайте більше, якщо досить густа, менше)

Для начинки все ретельно перебийте занурювальним блендером до однорідної маси.

Борошно і какао просійте, додайте цукор і дрібку солі. Охолоджене вершкове масло натріть на тертці, потім руками розітріть в дрібну крихту.

2/3 крихти відправте в форму, сформуйте дно і бортики. Викладіть зверху сирну масу. Присипте крихтою, що залишилася. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.

Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, накрийте плівкою і поставте в холодильник на 1-2 години.

Такою далеко не в кожному ресторані посмакуєш: Рецепт багатошарової піци з ковбасою та стегенцем (відео)

вівторок, 25 січень 2022, 0:29

Як порадувати рідних гарячою піцою, не замішуючи тіста і не вдаючись до послуг служби доставки? Відповідь це питання знають фудблогери каналу Шеф-кухар, зазначають Патріоти України. Пропонується не просто замінити тісто готовими коржами-тортильями, але...

Не черствіють кілька днів: Рецепт ароматних булочок-бріошів, в магазині таких не купити

понеділок, 24 січень 2022, 23:14

Інгредієнти:. Додатково:. Важливо: усі інгредієнти повинні бути холодними! Спосіб приготування:. 1. Дріжджі залити теплим молоком. Додати 1 ч. л. цукру та 2 ст. л. борошна. Перемішати та залишити на 10 хвилин. 2. Решту борошна змішати з цукром та сіллю...