Королівський шоколадний пиріг за лічені хвилини - навіть тісто не треба замішувати!

Пропонуємо приготувати ніжний пиріг без випічки, в основі якого сир і шоколадна крихта - поєднання, що вважається безпрограшним. Для такого десерту не потрібно навіть замішувати тісто, а королівський смак вам гарантований. Секретом "швидкого" пирога поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee, передають Патріоти України.

Візьміть форму розміром 22 см в діаметрі, а також ці інгредієнти:

  • Борошно - 280 г
  • Масло вершкове - 180 г
  • Какао - 60 г
  • Цукор - 80-100 г
  • Сіль - щіпка

Для начинки:

  • Сир - 350 г
  • Цукор - 70-100 г
  • Ванільний цукор - 20 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Сметана - 70 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 20-40 г (якщо начинка рідка, додайте більше, якщо досить густа, менше)

Для начинки все ретельно перебийте занурювальним блендером до однорідної маси.

Борошно і какао просійте, додайте цукор і дрібку солі. Охолоджене вершкове масло натріть на тертці, потім руками розітріть в дрібну крихту.

2/3 крихти відправте в форму, сформуйте дно і бортики. Викладіть зверху сирну масу. Присипте крихтою, що залишилася. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.

Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі, накрийте плівкою і поставте в холодильник на 1-2 години.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...