Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України.

Подробиці

З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіше вживати смажену картоплю або ту ж гречку з порцією смачної цибулі.

Навіщо додавати дрібку цукру до цибулі під час смаження

Цей компонент допомагає зробити цибулю більш красивою та смачною. Професійні кухарі часто використовують карамелізовану цибулю для приготування багатьох популярних страв.

Дрібка цукру в процесі смаження і є та сама карамелізація. Цікавий факт полягає в тому, що при такому підході цибуля стане значно цікавішою, адже цукор також є універсальним підсилювачем смаку. Тому в процесі смаження овочів не забувайте про секретний компонент, який допоможе зробити страву ідеальною.

Також варто знати про те, що така цибуля готується трохи інакше. Спочатку вливаємо звичайну рослинну олію, а потім додаємо бутербродний шматочок вершкового масла. Завдяки цьому цибуля стане ще смачнішою.

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...