
Картопляна начинка та яловичий фарш – контрастне та водночас цікаве поєднання, яке точно вам сподобається, зазначають Патріоти України.
Крок 1. Почистьте картоплю, залийте водою та відваріть. Після цього злийте зайву воду. Перетворіть картоплю у пюре, додайте сметану, вершкове масло і сіль.
Крок 2. У бульйон додайте кукурудзяний крохмаль і добре перемішайте.
Крок 3. Розігрійте велику пательню, додайте олії та відправте туди фарш, щоб він підрум'янився приблизно на 7 хвилини, постійно помішуючи його. Після цього додайте моркву, цибулю і часник та готуйте, доки всі інгредієнти не стануть м'якими. Вилийте томатну пасту, приправте зеленню і потримайте на вогні ще хвилину.
Крок 4. У готовий фарш вилийте бульйон, додайте горох, вустерширський соус і перець. Варіть протягом 2 – 3 хвилин, постійно помішуючи, поки суміш не загусне.
Крок 5. Готову суміш перемістіть у форму для запікання та рівномірно розподіліть. Зверху викладіть пюре та відправляйте у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Запікайте протягом 15 – 20 хвилин.
Холодець - одна з найулюбленіших традиційних страв, особливо у святковий період, тому його зазвичай готують у великій кількості. Однак він може швидко втратити смак і зіпсуватися, якщо зберігати його неправильно. Професійні кухарі розкрили кілька своїх...
Після закінчення терміну придатності більшість ліків втрачають свою ефективність. Крім того, використання протермінованих життєво важливих медикаментів (наприклад, інсуліну, нітрогліцерину, антигістаміну) може бути небезпечним для здоров’я і життя, пер...