Картопляна начинка та яловичий фарш – контрастне та водночас цікаве поєднання, яке точно вам сподобається, зазначають Патріоти України.
Крок 1. Почистьте картоплю, залийте водою та відваріть. Після цього злийте зайву воду. Перетворіть картоплю у пюре, додайте сметану, вершкове масло і сіль.
Крок 2. У бульйон додайте кукурудзяний крохмаль і добре перемішайте.
Крок 3. Розігрійте велику пательню, додайте олії та відправте туди фарш, щоб він підрум'янився приблизно на 7 хвилини, постійно помішуючи його. Після цього додайте моркву, цибулю і часник та готуйте, доки всі інгредієнти не стануть м'якими. Вилийте томатну пасту, приправте зеленню і потримайте на вогні ще хвилину.
Крок 4. У готовий фарш вилийте бульйон, додайте горох, вустерширський соус і перець. Варіть протягом 2 – 3 хвилин, постійно помішуючи, поки суміш не загусне.
Крок 5. Готову суміш перемістіть у форму для запікання та рівномірно розподіліть. Зверху викладіть пюре та відправляйте у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Запікайте протягом 15 – 20 хвилин.
У світі, де кількість випадків деменції зростає рекордними темпами (лише за останні роки - на 200%!), з'явилася надія, що не вимагає дорогих препаратів чи генетичного втручання. Вона - на тарілці, передають Патріоти України. У найбільшому на сьогодні д...
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...