Гарбуз на 90% складається з води, та це не заважає йому дивувати нас смаком та корисними властивостями. У ньому багато вітамінів, амінокислот, мінералів та білків. До того ж, гарбуз багатий на рідкісний вітамін T, який здатний нормалізувати метаболізм і покращує роботу серцево-судинної системи, зазначають Патріоти України та пропонують вам скуштувати нову корисну та смачну страву.
Що треба: 600 г гарбуза, 300 г домашнього сиру, 5 ст. ложок манної крупи, 150 г волоських горіхів (або інших до смаку), 3 яблука, 3 яйця, 100 г родзинок (або інших сухофруктів), 50 г вершкового масла, 4 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки меду.
Родзинки залийте водою на 30 хв. Можна ще використовувати чорнослив, курагу. Горіхи обсмажте на сковороді та подрібніть. Гарбуз та яблука поріжте на кубики або на соломинки. Яйця збийте до пухкої піни, поступово додаючи дрібку солі та цукор. Додайте туди манки й дочекайтесь, поки вона набухне. Сир прокрутіть у м’ясорубці, щоб позбутись грудочок. Додайте його разом з медом до збитих яєць і замісіть еластичне тісто
Форму змастіть вершковим маслом і викладіть тісто. Тоді викладіть шар гарбуза та яблук, посипте родзинками та горіхами. Покрийте запіканку рештою тіста і відправте у духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Запаси провіанту ще ніколи не шкодили, якщо зберігалися правильно. На сьогодні крім запасів цукру не завадить заготовити і запас борошна та різних круп, передають Патріоти України. Але з часом зберігання товарів бакалійної групи нерідко супроводжується...
Картопля, варена в молоці, – це не вигадка і не чиясь хвора фантазія. Так можна смачно відварити навіть не найсмачніші бульби, передають Патріоти України. Для приготування потрібно:. Як готувати. Почистіть картоплю, наріжте на четвертинки, а якщо велик...