Саме домашні сосиски є найбезпечнішими для дітей, адже ви точно будете впевнені у якості приготованого продукту. Найкраще для такої страви підходить курка - вона досить дієтична та не жирна. А для того, щоб м'ясо було соковитим, потрібно додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Такі сосиски дуже зручно приготувати заздалегідь, а потім можна просто відварити, навіть якщо вимикають електроенергію. Ідея приготування домашніх курячих сосисок з кабачком опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Чимич (olha.chymych) Instagram. За цією технологією у фарш додається натертий кабачок.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. За допомогою м'ясорубки або блендеру філе збити в фарш.
2. Кабачок натерти на маленькій терці, відтиснути сік.
3. У мисці поєднати фарш, кабачок, натертий часник та зелень.
4. Перемішати до однорідності.
5. На харчову плівку викласти фарш і сформувати сосиску, добре закрутити краї.
6. Варити у киплячій воді 20 хвилин.
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...
Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...