Саме домашні сосиски є найбезпечнішими для дітей, адже ви точно будете впевнені у якості приготованого продукту. Найкраще для такої страви підходить курка - вона досить дієтична та не жирна. А для того, щоб м'ясо було соковитим, потрібно додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Такі сосиски дуже зручно приготувати заздалегідь, а потім можна просто відварити, навіть якщо вимикають електроенергію. Ідея приготування домашніх курячих сосисок з кабачком опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Чимич (olha.chymych) Instagram. За цією технологією у фарш додається натертий кабачок.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. За допомогою м'ясорубки або блендеру філе збити в фарш.
2. Кабачок натерти на маленькій терці, відтиснути сік.
3. У мисці поєднати фарш, кабачок, натертий часник та зелень.
4. Перемішати до однорідності.
5. На харчову плівку викласти фарш і сформувати сосиску, добре закрутити краї.
6. Варити у киплячій воді 20 хвилин.
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...