Саме домашні сосиски є найбезпечнішими для дітей, адже ви точно будете впевнені у якості приготованого продукту. Найкраще для такої страви підходить курка - вона досить дієтична та не жирна. А для того, щоб м'ясо було соковитим, потрібно додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Такі сосиски дуже зручно приготувати заздалегідь, а потім можна просто відварити, навіть якщо вимикають електроенергію. Ідея приготування домашніх курячих сосисок з кабачком опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Чимич (olha.chymych) Instagram. За цією технологією у фарш додається натертий кабачок.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. За допомогою м'ясорубки або блендеру філе збити в фарш.
2. Кабачок натерти на маленькій терці, відтиснути сік.
3. У мисці поєднати фарш, кабачок, натертий часник та зелень.
4. Перемішати до однорідності.
5. На харчову плівку викласти фарш і сформувати сосиску, добре закрутити краї.
6. Варити у киплячій воді 20 хвилин.
Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Печ...
Якщо хочеться десерт, а можливості випікати нема, то зробіть торт у формі з трьох інгредієнтів. Вам треба лише печиво квадратне, згущене молоко та сметана, передають Патріоти України. Зміщайте 1 банку вареного згущеного молока з пачкою сметани (300-400...