Корисно і смачно: Рецепт салату із печінкою по-грузинськи

Салат по-грузинськи з печінкою. Фото: Інстаграм.Додати печінку в салат – це найкраще рішення для тих, хто не дуже любить цей продукт через гіркий присмак. Під час правильного обсмажування печінка виходить дуже м`якою та ніжною. А в поєднанні з овочами – дуже приємною та солодкуватою. Відомий шеф-кухар Валерій Пономар (ponomar_valeriy) поділився рецептом смачного грузинського салату з печінкою в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 250 г
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • помідор – 1 шт
  • цибуля червона – 1\2 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • зерна граната – 1 ст. л.
  • грецькі горіхи – 1 ст. л.
  • кінза – 1 пучок
  • гострий перець
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Порізати печінку. Обкачати її у крохмалі та обсмажити з додаванням солі та перцю приблизно 6-8 хвилин.

    2. Порізати півкільцями цибулю та помідор.

    3. Подрібнити кінзу та червоний перець.

    4. Пропустити часник через прес.

    5. Змішати усі інгредієнти. Посолити та поперчити.

    6. Додати печінку.

    7. Заправити оливковою олією, посипати зернами граната та грецькими горіхами.

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...