Додати печінку в салат – це найкраще рішення для тих, хто не дуже любить цей продукт через гіркий присмак. Під час правильного обсмажування печінка виходить дуже м`якою та ніжною. А в поєднанні з овочами – дуже приємною та солодкуватою. Відомий шеф-кухар Валерій Пономар (ponomar_valeriy) поділився рецептом смачного грузинського салату з печінкою в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Порізати печінку. Обкачати її у крохмалі та обсмажити з додаванням солі та перцю приблизно 6-8 хвилин.
2. Порізати півкільцями цибулю та помідор.
3. Подрібнити кінзу та червоний перець.
4. Пропустити часник через прес.
5. Змішати усі інгредієнти. Посолити та поперчити.
6. Додати печінку.
7. Заправити оливковою олією, посипати зернами граната та грецькими горіхами.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...