Додати печінку в салат – це найкраще рішення для тих, хто не дуже любить цей продукт через гіркий присмак. Під час правильного обсмажування печінка виходить дуже м`якою та ніжною. А в поєднанні з овочами – дуже приємною та солодкуватою. Відомий шеф-кухар Валерій Пономар (ponomar_valeriy) поділився рецептом смачного грузинського салату з печінкою в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Порізати печінку. Обкачати її у крохмалі та обсмажити з додаванням солі та перцю приблизно 6-8 хвилин.
2. Порізати півкільцями цибулю та помідор.
3. Подрібнити кінзу та червоний перець.
4. Пропустити часник через прес.
5. Змішати усі інгредієнти. Посолити та поперчити.
6. Додати печінку.
7. Заправити оливковою олією, посипати зернами граната та грецькими горіхами.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...