Додати печінку в салат – це найкраще рішення для тих, хто не дуже любить цей продукт через гіркий присмак. Під час правильного обсмажування печінка виходить дуже м`якою та ніжною. А в поєднанні з овочами – дуже приємною та солодкуватою. Відомий шеф-кухар Валерій Пономар (ponomar_valeriy) поділився рецептом смачного грузинського салату з печінкою в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Порізати печінку. Обкачати її у крохмалі та обсмажити з додаванням солі та перцю приблизно 6-8 хвилин.
2. Порізати півкільцями цибулю та помідор.
3. Подрібнити кінзу та червоний перець.
4. Пропустити часник через прес.
5. Змішати усі інгредієнти. Посолити та поперчити.
6. Додати печінку.
7. Заправити оливковою олією, посипати зернами граната та грецькими горіхами.
Картопляне пюре - страва, яка здається простою, але як тільки ми пробуємо його в ресторані, різниця очевидна. Ніжне, кремове, насичене смаком - і водночас не важке. У чому ж справа, передають Патріоти України. На популярному форумі Reddit кухарі-профес...
Зародки пшениці - це крихітні частини зерна, які, попри свій непоказний вигляд, приховують у собі справжній коктейль вітамінів, мікроелементів та жирних кислот. Усього одна столова ложка на день - і ваш організм отримає неймовірну користь, передають Па...