Корисно і смачно: Рецепт салату із печінкою по-грузинськи

Салат по-грузинськи з печінкою. Фото: Інстаграм.Додати печінку в салат – це найкраще рішення для тих, хто не дуже любить цей продукт через гіркий присмак. Під час правильного обсмажування печінка виходить дуже м`якою та ніжною. А в поєднанні з овочами – дуже приємною та солодкуватою. Відомий шеф-кухар Валерій Пономар (ponomar_valeriy) поділився рецептом смачного грузинського салату з печінкою в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 250 г
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • помідор – 1 шт
  • цибуля червона – 1\2 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • зерна граната – 1 ст. л.
  • грецькі горіхи – 1 ст. л.
  • кінза – 1 пучок
  • гострий перець
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Порізати печінку. Обкачати її у крохмалі та обсмажити з додаванням солі та перцю приблизно 6-8 хвилин.

    2. Порізати півкільцями цибулю та помідор.

    3. Подрібнити кінзу та червоний перець.

    4. Пропустити часник через прес.

    5. Змішати усі інгредієнти. Посолити та поперчити.

    6. Додати печінку.

    7. Заправити оливковою олією, посипати зернами граната та грецькими горіхами.

А ви це знали? Чим можна замінити рис при приготуванні голубців

субота, 7 червень 2025, 17:10

Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...