Корисно і смачно: Рецепт салату із печінкою по-грузинськи

Салат по-грузинськи з печінкою. Фото: Інстаграм.Додати печінку в салат – це найкраще рішення для тих, хто не дуже любить цей продукт через гіркий присмак. Під час правильного обсмажування печінка виходить дуже м`якою та ніжною. А в поєднанні з овочами – дуже приємною та солодкуватою. Відомий шеф-кухар Валерій Пономар (ponomar_valeriy) поділився рецептом смачного грузинського салату з печінкою в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 250 г
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • помідор – 1 шт
  • цибуля червона – 1\2 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • зерна граната – 1 ст. л.
  • грецькі горіхи – 1 ст. л.
  • кінза – 1 пучок
  • гострий перець
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Порізати печінку. Обкачати її у крохмалі та обсмажити з додаванням солі та перцю приблизно 6-8 хвилин.

    2. Порізати півкільцями цибулю та помідор.

    3. Подрібнити кінзу та червоний перець.

    4. Пропустити часник через прес.

    5. Змішати усі інгредієнти. Посолити та поперчити.

    6. Додати печінку.

    7. Заправити оливковою олією, посипати зернами граната та грецькими горіхами.

Чому смажена картопля виходить бліда і розвалюється на сковорідці - поширені помилки господинь

понеділок, 30 червень 2025, 16:44

Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...

Психотест на пончики: Обери свій улюблений смак - і дізнайся, яка твоя головна слабкість

понеділок, 30 червень 2025, 12:12

Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...