"Цей десерт нескладно приготувати, а смак вас приємно здивує. Перш за все давайте підготуємо гарбуз. Я придбав звичайний сорт — Ромашку, але готуйте з будь-якого, який маєте, усі вони різні, мають свій смак і аромат", - радить суддя шоу МастерШеф Володимир Ярославський на своїй сторінці у соцмережі "Інстаграм", передають Патріоти України, та продовжує:
Бісквіт савоярді :
Окремо збиваю білок з пудрою та сіллю у м’яку піну, жовток з цукровою пудру — у досить стійку піну. Змішую і через сито додаю борошно. Обережно вимішую лопаткою, не дуже довго.
Викладаю на пергамент просто ложкою круглі невеликі форми — менші, ніж діаметр стакану. Зверху сире тісто посипаю цукровою пудрою — з неї при випіканні утвориться цукрова скоринка. Випікаю приблизно 9 хвилин при 190 ℃.
Тепер робимо крем маскарпоне з тим самим гарбузовим пюре. На п’ять величеньких десертів:
Кімнатної температури маскарпоне змішую з пудрою, додаю гарбузове пюре і корицю. Окремо збиваю вершки і додаю до суміші.
Шоколадний соус:
Змішати воду і готову каву, додати шматочки шоколаду, довести, постійно помішуючи до кипіння, і проварити до загустіння пару хвилин, помішуючи вінчиком. Охолодити і додати лікер.
Збираю дуже просто:
— просочую бісквітне печиво савоярді у шоколадно-кавовому соусі, кладу першим шаром на дно ємності, у якій подаватиму;
— знов просочене печиво;
— завершую шаром гарбузово-сирного крему.
Дайте постояти у холодильнику години 3−4, і можна їсти. Посуд для подачі ви можете обирати будь-який: стакани, креманки, або збирати усе навіть у великій сімейній ємності — по-домашньому.
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...
Ранкові харчові звички безпосередньо впливають на обмін речовин, тиск і рівень цукру. Те, що ви їсте чи п’єте натщесерце, може стати як ліками, так і загрозою для здоров’я. Правильно підібрані продукти допомагають стабілізувати глікемію, покращують ела...