
Простий, смачний і ніжний домашній паштет з минтая можна подати як закуску або зробити із ним канапки до ранкової кави, радять
Патріоти України.Інгредієнти:
- філе минтая – 300 г,
- яйця курячі – 1 шт.,
- цибуля ріпчаста – 1 шт.,
- морква – 1/2 шт.,
- оливкова олія – 3 ст.л.,
- кріп – за смаком,
- спеції для риби – 1/2 ч.л.,
- сіль і перець – за смаком,
- вода – 100 мл,
- рослинне масло для смаження – 2 ст.л.
Приготування:
- Зварити яйце в круту, остудити, очистити.
- Очистити овочі.
- Цибулю нарізати на середні півкільця і викласти в сковороду з рослинним маслом.
- Моркву натерти на буряковій тертушці або нарізати на маленькі шматочки. Викласти в сковороду до цибулі, обсмажити до м’якості на помірному вогні. Обов’язково помішувати, щоб овочі не пригоріли.
- Філе минтая промити під холодною проточною водою, нарізати на шматки і викласти в сковороду до овочів.
- Приправити спеціями для риби, посолити, поперчити, додати 100 мл води, накрити кришкою і тушкувати близько 10-15 хвилин на слабкому вогні. За цей час риба приготується, а рідина випарується.
- Викласти рибу з овочами в чашу блендера.
- Додати варене яйце. Кріп промити і обсушити від води серветкою, нарізати і відправити в миску. Влити оливкове масло, остудити. Можна додати вершкове масло, тоді риба з овочами повинні бути повністю остиглими.
- Подрібнити за допомогою блендера в однорідну масу.
- Перекласти рибний паштет в контейнер, накрити кришкою і прибрати в холодильник хоча б на 1 годину. Смачного!
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...