
Простий, смачний і ніжний домашній паштет з минтая можна подати як закуску або зробити із ним канапки до ранкової кави, радять
Патріоти України.Інгредієнти:
- філе минтая – 300 г,
- яйця курячі – 1 шт.,
- цибуля ріпчаста – 1 шт.,
- морква – 1/2 шт.,
- оливкова олія – 3 ст.л.,
- кріп – за смаком,
- спеції для риби – 1/2 ч.л.,
- сіль і перець – за смаком,
- вода – 100 мл,
- рослинне масло для смаження – 2 ст.л.
Приготування:
- Зварити яйце в круту, остудити, очистити.
- Очистити овочі.
- Цибулю нарізати на середні півкільця і викласти в сковороду з рослинним маслом.
- Моркву натерти на буряковій тертушці або нарізати на маленькі шматочки. Викласти в сковороду до цибулі, обсмажити до м’якості на помірному вогні. Обов’язково помішувати, щоб овочі не пригоріли.
- Філе минтая промити під холодною проточною водою, нарізати на шматки і викласти в сковороду до овочів.
- Приправити спеціями для риби, посолити, поперчити, додати 100 мл води, накрити кришкою і тушкувати близько 10-15 хвилин на слабкому вогні. За цей час риба приготується, а рідина випарується.
- Викласти рибу з овочами в чашу блендера.
- Додати варене яйце. Кріп промити і обсушити від води серветкою, нарізати і відправити в миску. Влити оливкове масло, остудити. Можна додати вершкове масло, тоді риба з овочами повинні бути повністю остиглими.
- Подрібнити за допомогою блендера в однорідну масу.
- Перекласти рибний паштет в контейнер, накрити кришкою і прибрати в холодильник хоча б на 1 годину. Смачного!
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі
Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...