Корисно, швидко та смачно: Простий рецепт паштету із риби та овочей

Простий, смачний і ніжний домашній паштет з минтая можна подати як закуску або зробити із ним канапки до ранкової кави, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • філе минтая – 300 г,
  • яйця курячі – 1 шт.,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.,
  • морква – 1/2 шт.,
  • оливкова олія – 3 ст.л.,
  • кріп – за смаком,
  • спеції для риби – 1/2 ч.л.,
  • сіль і перець – за смаком,
  • вода – 100 мл,
  • рослинне масло для смаження – 2 ст.л.

Приготування:

  1. Зварити яйце в круту, остудити, очистити.
  2. Очистити овочі.
  3. Цибулю нарізати на середні півкільця і викласти в сковороду з рослинним маслом.
  4. Моркву натерти на буряковій тертушці або нарізати на маленькі шматочки. Викласти в сковороду до цибулі, обсмажити до м’якості на помірному вогні. Обов’язково помішувати, щоб овочі не пригоріли.
  5. Філе минтая промити під холодною проточною водою, нарізати на шматки і викласти в сковороду до овочів.
  6. Приправити спеціями для риби, посолити, поперчити, додати 100 мл води, накрити кришкою і тушкувати близько 10-15 хвилин на слабкому вогні. За цей час риба приготується, а рідина випарується.
  7. Викласти рибу з овочами в чашу блендера.
  8. Додати варене яйце. Кріп промити і обсушити від води серветкою, нарізати і відправити в миску. Влити оливкове масло, остудити. Можна додати вершкове масло, тоді риба з овочами повинні бути повністю остиглими.
  9. Подрібнити за допомогою блендера в однорідну масу.
  10. Перекласти рибний паштет в контейнер, накрити кришкою і прибрати в холодильник хоча б на 1 годину. Смачного!

Оцінять всі! Як приготувати шоколадні кекси на кефірі лише за 30 хвилин

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:12

З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...