Морква – це неймовірний овоч, який завдяки своїм властивостям і універсальності використовується вже століттями. Морква багата бета-каротином, який у печінці перетворюється на вітамін А. Неймовірно ароматний суп з моркви не тільки здатний зігріти у холодну пору, а й має чималі лікувальні властивості, радять Патріоти України.
Незабаром настануть холодні та дощові дні, існують чудові способи зігрітися в такий час. Одним із них є приготувати запашний суп із моркви.
Час: 1 година
Порцій: 3 – 4
Інгредієнти:
Приготування:
Більшість господинь, щойно бачать піну у каструлі, одразу хапаються за ложку. Але чи справді її потрібно прибирати під час варіння картоплі? Це питання виникає часто, а відповідь на нього не така вже й однозначна, передають Патріоти України. Редакція F...
Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...