Морква – це неймовірний овоч, який завдяки своїм властивостям і універсальності використовується вже століттями. Морква багата бета-каротином, який у печінці перетворюється на вітамін А. Неймовірно ароматний суп з моркви не тільки здатний зігріти у холодну пору, а й має чималі лікувальні властивості, радять Патріоти України.
Незабаром настануть холодні та дощові дні, існують чудові способи зігрітися в такий час. Одним із них є приготувати запашний суп із моркви.
Час: 1 година
Порцій: 3 – 4
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...