Морква – це неймовірний овоч, який завдяки своїм властивостям і універсальності використовується вже століттями. Морква багата бета-каротином, який у печінці перетворюється на вітамін А. Неймовірно ароматний суп з моркви не тільки здатний зігріти у холодну пору, а й має чималі лікувальні властивості, радять Патріоти України.
Незабаром настануть холодні та дощові дні, існують чудові способи зігрітися в такий час. Одним із них є приготувати запашний суп із моркви.
Час: 1 година
Порцій: 3 – 4
Інгредієнти:
Приготування:
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...
Торти та десерти у своїй більшості мають досить високу калорійність. І рано чи пізно у кожної господині постає запитання: «А чи можна чимось замінити жир у випічці?» Справді, калорійність у випічці та десертах можна знижувати. Така випічка буде корисні...